• Informatie

HP Officejet 8100 (N811) ePrinter-serie en HP Officejet 6600 (H711), Officejet 6700 (H711), en Officejet Pro 8600 (N911) e-All-in-One-printerserie - 'De parameter is onjuist'-foutbericht wordt weergegeven op de computer

Probleem

Het foutbericht 'De parameter is onjuist' wordt weergegeven op de computer na het klikken op Onderhoudstaken of het klikken op Geschat inktniveau in de HP printersoftware. Afdrukken, scannen, kopiëren of faxen is nog steeds mogelijk met de printer.
Het foutbericht wordt niet weergegeven wanneer dezelfde onderhoudstaken worden uitgevoerd met de geïntegreerde webserver (EWS) of vanaf het bedieningspaneel van de printer.
U hebt misschien onlangs de printerfirmware bijgewerkt.