HP LaserJet Pro 400 M425 - Automatisch dubbelzijdig afdrukken met Windows

Automatisch dubbelzijdig afdrukken met Windows
  1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Afwerking.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  4. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig afdrukken in. Klik op de knop OK om de taak af te drukken.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
      opmerking:
    Als het product een duplex-model is en alleen handmatig dubbelzijdig afdrukken verschijnt, dan is de duplex-eenheid niet goed geïnstalleerd in het tabblad Apparaatinstellingen van het dialoogvenster Printereigenschappen, of wordt het mediatype niet ondersteund door de duplexeenheid.