• Informatie

HP LaserJet Pro 400 M425 - De schaal van een document aanpassen aan het papierformaat (Windows)

De schaal van een document aanpassen aan het papierformaat (Windows)

1. Selecteer de afdruk optie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Effecten.
    Afbeelding : tabblad Effecten
  4. Selecteer de optie Document afdrukken op en selecteer vervolgens een formaat in de vervolgkeuzelijst.
    Afbeelding : Formaat-opties