HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Het apparaat met een USB-kabel op een computer aansluiten en de software installeren (Mac)

Het apparaat met een USB-kabel op een computer aansluiten en de software installeren (Mac)
Het apparaat ondersteunt een USB 2.0-aansluiting. Gebruik een USB-kabel van het type A-naar-B. HP raadt aan een USB-kabel van maximaal 2 m (6,5 ft) te gebruiken.
  1. Sluit de USB-kabel aan op het apparaat en de computer.
    Afbeelding : USB-verbinding
  2. Installeer de software vanaf de cd.
  3. Klik op het pictogram van het apparaat en volg de instructies op het scherm.
  4. Klik op de knop Sluiten.
  5. Druk vanuit een willekeurig programma een pagina af om te controleren of de software correct is geïnstalleerd.