• Informatie

HP Deskjet 3520 e-All-in-One series - Beschrijving van het bedieningspaneel van de printer

Afbeelding : Afbeelding - Het bedieningspaneel van de HP Deskjet 3520 e-All-in-One series
  1. 1 Terug: hiermee gaat u terug naar het vorige scherm.
  2. 2 Annuleren: Stopt de huidige operatie en herstelt de standaard instellingen.
  3. 3 Instellingen: Contextuele knop die wijzigt afhankelijk van wat er op het scherm te zien is.
  4. 4 De knop Selectie: Gebruik deze knop om door de menu's te bladeren en het aantal te maken kopieën in te stellen.
  5. 5 De knop Selectie: Gebruik deze knop om door de menu's te bladeren en het aantal te maken kopieën in te stellen.
  6. 6 OK: Bevestigt de huidige selectie.
  7. 7 Draadloos statuslampje en knop: Blauw lampje geeft aan dat er een draadloze verbinding is. Druk op de knop om de Draadloze status en de menuopties te bekijken. Druk op de knop en houd hem ingedrukt tot het lampje knippert om de WiFi Protected Setup (WPS)-drukknopmodus te starten.
  8. 8 De knop ePrint: Door te drukken op de knop verschijnt het menu Webservices. Hier kunt u het e-mailadres van de printer bekijken en de ePrint-inst. instellen.
  9. 9 De knop Aan: Hiermee zet u de printer uit of aan.

Statuslampjes

Statuslampje Draadloos

Afbeelding : Afbeelding - Lampje Draadloze status
Gedrag lampje
Oplossing
Uit
Draadloos is Uit. Druk de knop Draadloos in om naar het menu Draadloos te gaan op het printerbeeldscherm. Gebruik het menu Draadloos om draadloos in te stellen.
Knippert traag
Draadloos is aan, maar niet verbonden met een netwerk. Indien er geen verbinding kan worden gemaakt, moet u ervoor zorgen dat de printer zich in het draadloze bereik bevindt.
Knippert snel
Er heeft zich een fout met de draadloze verbinding voorgedaan. Raadpleeg de berichten op het printerbeeldscherm.
Continu brandend
Er is draadloze verbinding gemaakt. U kunt nu afdrukken.

Lampje Aan-knop

Gedrag lampje
Oplossing
Uit
De printer is uitgeschakeld.
Knippert
Geeft aan dat het apparaat in slaapstand staat. Het toestel gaat automatisch in slaapstand na 5 minuten inactiviteit.
Knippert snel
Er is een fout opgetreden. Raadpleeg de berichten op het printerbeeldscherm.
Knippert constant
De printer drukt af of kopieert.
Aan
De printer staat aan en is klaar om af te drukken.

Draadloze inst.

Druk op de Draadloos-knop om de draadloze status en de menuopties te bekijken.
  • Indien de printer beschikt over een actieve verbinding met een draadloos netwerk, zal hij Verbonden aangeven en het IP-adres van de printer tonen.
  • Indien de draadloze verbinding inactief is (draadloze radio uit) en het draadloos netwerk is niet beschikbaar, toont het beeldscherm Draadloos Uit.
  • Indien draadloos actief is (draadloze radio aan) en u geen draadloze verbinding hebt, geeft het beeldscherm Verbinding maken of Niet verbonden aan.
U kunt het printerbeeldscherm gebruiken om informatie op te halen over uw draadloos netwerk, een draadloze verbinding in en uit te schakelen, en meer.
Hoe kan ik?
Instructies
Een netwerkconfiguratiepagina afdrukken.
De netwerkconfiguratiepagina zal de netwerkstatus, de hostnaam, de netwerknaam en meer tonen.
Druk het rapport Test Draadloos netwerk af.
Het rapport Test Draadloos netwerk zal de diagnoseresultaten afdrukken voor de status van het draadloos netwerk, de sterkte van het draadloze signaal, de gevonden netwerken en meer.
De netwerkinstellingen naar de standaardinstellingen herstellen.
Schakel draadloos aan of uit.

Snelle formulieren

Gebruik Snelformulieren om snelformulieren, kalenders en games af te drukken.
Om Snelle formulieren af te drukken
  1. Selecteer in het startscherm van het Bedieningspaneel Snelle formulieren.
    opmerking:
    Indien de Snelle formulieren optie niet verschijnt in het menu op het printerbeeldscherm, drukt u op de Terug knop tot de Snelle formulieren optie verschijnt.
  2. Druk op de knoppen Selectie en Selectie om Mijn snelformulieren, Weekkalender of Takenlijst te selecteren. Druk op OK.
  3. Nadat u het item dat u wilt afdrukken hebt geselecteerd, selecteert u het aantal kopieën. Dan drukt u op OK.

Autom. uitsch

Autom. uitsch wordt standaard automatisch ingeschakeld wanneer u de printer aanzet. Wanneer Autom. uitsch. is ingeschakeld, schakelt de printer automatisch uit na 2 uur inactiviteit om het stroomverbruik te helpen beperken. Autom. uitsch. wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de printer een draadloze netwerkverbinding of Ethernet-netwerkverbinding (indien ondersteund) maakt. U kunt de instelling Autom. uitsch. wijzigen vanuit het bedieningspaneel. Na wijziging werkt de printer volgens de nieuwe instelling. Autom. uitsch. zet de printer helemaal uit, u moet dus de Aan-knop gebruiken om hem weer aan te zetten.
De instelling Autom. uitsch. wijzigen
opmerking:
Als u afdrukt via een draadloos netwerk of een netwerk via ethernetverbinding, moet Autom. uitsch. op inactief zijn ingesteld om te garanderen dat afdruktaken niet verloren gaan. zelfs wanneer Autom. uitsch. op inactief is ingesteld, gaat de printer naar Slaapstand na 5 minuten inactiviteit om het energieverbruik te helpen beperken.
  1. Druk op de knop in het startscherm van het Bedieningspaneel, waar u Kopiëren, Scannen en Snelformulieren. Selecteer Kopieerinstellingen.
    opmerking:
    Als u het startscherm niet ziet, drukt u op de Terug knop tot u het ziet verschijnen.
  2. Selecteer in het Kopieerinstellingen menu op het printerbeeldscherm Voorkeuren.
  3. Selecteer in het menu VoorkeurenAuto Uit.
  4. Selecteer in het menu Auto UitAan of Uiten druk dan op Doorgaan om de instelling te bevestigen.