HP LaserJet Pro 400 M401 - Problemen met de productsoftware in Windows oplossen

Er wordt geen stuurprogramma voor het product weergegeven in de map Printers
  1. Installeer de productsoftware opnieuw.
      opmerking:
    Sluit alle actieve toepassingen. Als u een toepassing wilt sluiten waarvoor een pictogram in het systeemvak wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u Sluiten of Uitschakelen.
  2. Probeer de USB-kabel aan te sluiten op een andere USB-poort van de computer.
Er werd een foutbericht getoond tijdens de installatie van software
  1. Installeer de productsoftware opnieuw.
      opmerking:
    Sluit alle actieve toepassingen. Als u een toepassing wilt sluiten waarvoor een pictogram in het systeemvak wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u Sluiten of Uitschakelen.
  2. Controleer de hoeveelheid vrije ruimte op het station waarop u de productsoftware installeert. Maak zo nodig zoveel mogelijk ruimte vrij en installeer de productsoftware opnieuw.
  3. Voer zo nodig Schijfdefragmentatie uit en installeer de productsoftware opnieuw.
Het product bevindt zich in de modus Klaar, maar er wordt niets afgedrukt
  1. Druk een configuratiepagina af en controleer de functies van het product.
  2. Controleer of alle kabels goed zijn bevestigd en zich binnen de specificaties bevinden. Dit geldt ook voor de USB- en stroomkabel. Gebruik een andere kabel.
  3. Controleer of het IP-adres op de configuratiepagina overeenkomt met het IP-adres voor de software-ondersteuning. Gebruik een van de volgende procedures:
    Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008 en Windows Vista
    1. Klik op Start.
    2. Klik op Instellingen.
    3. Klik op Printers en faxapparaten (via de standaardweergave van het menu Start) of klik op Printers (via de klassieke weergave van het menu Start).
    4. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de apparaatdriver en selecteer vervolgens Eigenschappen.
    5. Klik op het tabblad Poorten en klik op Poort configureren.
    6. Controleer het IP-adres en klik op OK of Annuleren.
    7. Verwijder het stuurprogramma als de IP-adressen niet hetzelfde zijn en installeer het stuurprogramma opnieuw met het juiste IP-adres.
    8. Maak een nieuwe HP TCP/IP-poort met het juiste IP-adres.
    Windows 7
    1. Klik op Start.
    2. Klik op Apparaten en printers.
    3. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de apparaatdriver en selecteer vervolgens Printereigenschappen.
    4. Klik op het tabblad Poorten en klik op Poort configureren.
    5. Controleer het IP-adres en klik op OK of Annuleren.
    6. Verwijder het stuurprogramma als de IP-adressen niet hetzelfde zijn en installeer het stuurprogramma opnieuw met het juiste IP-adres.
    7. Maak een nieuwe HP TCP/IP-poort met het juiste IP-adres.
  4. Probeer het IP-adres van de HP geïntegreerde webserver te openen in een ondersteunde webbrowser.