HP LaserJet Pro 400 M401 - Direct afdrukken via USB

Direct afdrukken via USB

Met de modellen HP LaserJet Pro 400 M401dn Printer en HP LaserJet Pro 400 M401dw Printer kunt u vanaf een USB-flashstation afdrukken. U kunt dus snel bestanden afdrukken zonder de bestanden via de computer te verzenden. Deze producten hebben USB-poort aan de voorzijde van het apparaat die geschikt is voor standaard USB-opslagaccessoires. U kunt de volgende bestandstypen afdrukken:
  • PDF
  • JPEG
  1. Plaats het USB-station in de USB-poort aan de voorzijde van het apparaat.
    Afbeelding : USB-poort voor direct afdrukken
  2. Het menu USB-flashdrive wordt geopend. Raak de pijknoppen aan om door de opties te bladeren.
    • Docum. afdrukken
    • Foto's bekijken en afdr.
    • Scan naar USB-station
  3. Om een document af te drukken, raakt u het scherm Docum. afdrukken aan en vervolgens de naam van de map op het USB-station waarin het document is opgeslagen. Raak het overzichtsscherm aan zodra dit wordt geopend om de instellingen desgewenst aan te passen. Raak de knop Afdrukken aan om het document af te drukken.
  4. Om foto's af te drukken, raakt u het scherm Foto's bekijken en afdr. aan en vervolgens de voorbeeldweergave van elke foto die u wilt afdrukken. Raak de knop Klaar aan. Raak het overzichtsscherm aan zodra dit wordt geopend om de instellingen desgewenst aan te passen. Raak de knop Afdrukken aan om de foto's af te drukken.
  5. Haal de afgedrukte taak op uit de uitvoerbak en verwijder het USB-station.