• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Pro 400 M425 - Het papierformaat en de papiersoort voor kopiëren op speciaal papier instellen

Het papierformaat en de papiersoort voor kopiëren op speciaal papier instellen

1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Kopie aan.
    Afbeelding : Knop Kopiëren
  2. Raak de knop Instellingen aan, blader vervolgens naar de knop Papier en raak deze aan.
  3. Raak in de lijst met papierformaten het formaat aan dat zich in lade 1 bevindt.
  4. Raak in de lijst met papiersoorten de soort aan die zich in lade 1 bevindt.
  5. Raak de knop Kopiëren starten aan om het kopiëren te starten.