• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Pro 400 M425 - Aanvullende afdruktaken (Mac OS X)

Een afdruktaak annuleren (Mac OS X)

1. Als er een taak wordt afgedrukt, kunt u deze onderbreken door op Annuleren te drukken op het bedieningspaneel van het apparaat.
    opmerking:
    Als u op Annuleren drukt, wordt de taak die op dat moment wordt afgedrukt, gewist. Als er meer dan één afdruktaak in de wachtrij staat, kunt u op de knop Annuleren drukken om de afdruktaak te wissen die op dat moment op het bedieningspaneel van het apparaat wordt weergegeven.
  2. U kunt ook een afdruktaak annuleren vanuit een softwareprogramma of een afdrukwachtrij.
    • Softwareprogramma: doorgaans wordt er korte tijd een dialoogvenster op het scherm weergegeven waarin u de afdruktaak kunt annuleren.
    • Mac-afdrukwachtrij: open de afdrukwachtrij door te dubbelklikken op het pictogram van het apparaat in het Dock. Selecteer de afdruktaak en klik vervolgens op Verwijder.

Papierformaat selecteren (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Klik in het menu Aantal en pagina's op de knop pagina-instelling.
  4. Selecteer een formaat in de vervolgkeuzelijst Papierformaat en klik op de knop OK.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Een aangepast papierformaat selecteren (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Klik in het menu Aantal en pagina's op de knop pagina-instelling.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Papierformaat de optie Aangepaste formaten beheren.
  5. Selecteer de afmetingen voor het papierformaat en klik vervolgens op de knop OK.
  6. Klik op de knop Afdrukken.

Watermerken afdrukken (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Open het menu Watermerken.
  4. Klik op de knop Watermerk.
  5. Gebruik onder het selectievakje de vervolgkeuzemenu's om de verschillende watermerkelementen in te stellen.
  6. Klik op de knop Afdrukken.