• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Pro 400 M425 - De HP Reconfiguration Utility gebruiken om de apparaatverbinding te wijzigen

De HP Reconfiguration Utility gebruiken om de apparaatverbinding te wijzigen

Indien u het apparaat niet hoeft te gebruiken en u de manier waarop het is aangesloten wilt wijzigen, kunt u de HP Reconfiguration Utility gebruiken om de verbinding in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld het apparaat opnieuw configureren om een ander draadloos adres te gebruiken, verbinding te maken met een bekabeld of een draadloos netwerk of over te schakelen van een netwerkverbinding naar een USB-verbinding. U kunt de configuratie wijzigen zonder de apparaat-cd-rom te plaatsen. Nadat u het type verbinding heeft geselecteerd dat u wilt instellen, gaat het programma rechtstreeks naar dat gedeelte van de installatieprocedure dat moet worden aangepast.
De HP Reconfiguration Utility bevindt zich in de HP-programmagroep op uw computer.