• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Pro 400 M425 - Direct afdrukken via USB

Direct afdrukken via USB

1. Plaats het USB-station in de USB-poort aan de voorzijde van het apparaat.
    Afbeelding : USB-poort voor direct afdrukken
  2. Het menu USB-flashdrive wordt geopend. Raak de pijknoppen aan om door de opties te bladeren.
    • Docum. afdrukken
    • Foto's bekijken en afdr.
    • Scan naar USB-station
  3. Om een document af te drukken, raakt u het scherm Docum. afdrukken aan en vervolgens de naam van de map op het USB-station waarin het document is opgeslagen. Raak het overzichtsscherm aan zodra dit wordt geopend om de instellingen desgewenst aan te passen. Raak de knop Afdrukken aan om het document af te drukken.
  4. Om foto's af te drukken, raakt u het scherm Foto's bekijken en afdr. aan en vervolgens de voorbeeldweergave van elke foto die u wilt afdrukken. Raak de knop Klaar aan. Raak het overzichtsscherm aan zodra dit wordt geopend om de instellingen desgewenst aan te passen. Raak de knop Afdrukken aan om de foto's af te drukken.
  5. Haal de afgedrukte taak op uit de uitvoerbak en verwijder het USB-station.