• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Pro 400 M425 - AirPrint gebruiken

AirPrint gebruiken

Direct afdrukken met AirPrint van Apple wordt ondersteund op iOS 4.2 en later. Gebruik AirPrint om direct op het apparaat af te drukken vanaf een iPad (iOS 4.2), iPhone (3GS of later), of iPod touch (derde generatie of later) in de volgende toepassingen:
  • Mail
  • Foto's
  • Safari
  • Selecteer externe toepassingen.
Om AirPrint te kunnen gebruiken, moet het product zijn verbonden met een netwerk via een directe draadloze verbinding. Ga voor meer informatie over het gebruik van AirPrint en welke HP-apparaten compatibel zijn met AirPrint naar www.hp.com/go/airprint.
opmerking:
het kan nodig zijn de apparaatfirmware te upgraden om AirPrint te gebruiken. Ga naar www.hp.com/support/ljm425series.