HP LaserJet Pro 400 M425 - Afdruktaken voor Mac OS X

Een afdrukvoorinstelling gebruiken (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Selecteer in het menu Voorinstellingen de voorinstelling voor afdrukken.
  4. Klik op de knop Afdrukken.
opmerking:
Selecteer de optie standaard om de standaardinstellingen van de printerdriver te gebruiken.

Een afdrukvoorinstelling maken (Mac OS X)

Gebruik voorinstellingen voor afdrukken om de huidige instellingen van de printerdriver op te slaan, zodat u deze later opnieuw kunt gebruiken.
  1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Selecteer de afdrukinstellingen die u wilt opslaan zodat u deze opnieuw kunt gebruiken.
  4. Klik in het menu Voorinstellingen op de optie Opslaan als... en typ een naam voor de voorinstelling.
  5. Klik op de knop OK.

Automatisch dubbelzijdig afdrukken (Mac OS X)

1. Plaats voldoende papier in een van de laden om de taak te kunnen afdrukken.
  2. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Printer dit product.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de optie Lay-out.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Tweezijdig een bindoptie.
  6. Klik op de knop Afdrukken.

Handmatig dubbelzijdig afdrukken (Mac OS X)

opmerking:
Dit prodct heeft een functie voor automatisch tweezijdig afdrukken. Het product kan echter ook handmatige dubbelzijde afdruktaken uitvoeren als het papier niet wordt ondersteund door automatisch dubbelzijdig afdrukken, of als de duplex-eeneheid is uitgeschakeld.
  1. Plaats voldoende papier in lade 1 om de afdruktaak te kunnen uitvoeren.
  2. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Printer dit product.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de optie Handmatige duplex.
  5. Klik op het vak Handmatige duplex en selecteer een bindoptie.
  6. Klik op de knop Afdrukken. Volg de instructies in het pop-upvenster dat op het computerscherm verschijnt voordat u de uitgevoerde stapel weer in lade 1 plaatst voor het afdrukken van de tweede zijde.
  7. Ga naar het apparaat en verwijder alle lege vellen uit lade 1.
  8. Plaats de stapel terug in lade 1 met de bedrukte zijde naar beneden en de bovenrand richting het apparaat.
    Afbeelding : Afdrukstand
  9. Raak, wanneer u hierom wordt gevraagd, de desbetreffende knop op het bedieningspaneel aan om door te gaan.

Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (Mac OS X)

Afbeelding : afbeelding n-per vel afdrukken
  1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Open het menu Lay-out.
  4. Selecteer in het menu Pagina's per vel het aantal pagina's dat u per vel wilt afdrukken (1, 2, 4, 6, 9 of 16).
  5. Selecteer in het gebied Lay-outrichting de volgorde en positie van de pagina's op het vel.
  6. Selecteer in het menu Randen het soort rand dat u rond elke pagina op het vel wilt afdrukken.
  7. Klik op de knop Afdrukken.

Afdrukrichting selecteren (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Klik in het menu Aantal en pagina's op de knop pagina-instelling.
  4. Klik op het pictogram dat de afdrukrichting vertegenwoordigt die u wilt gebruiken en klik vervolgens op de knop OK.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Papiersoort selecteren (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Open het menu Afwerking.
  4. Selecteer een soort in de vervolgkeuzelijst Soort afdrukmateriaal.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Een voorblad afdrukken (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Open het menu Voorblad en selecteer waar u het voorblad wilt afdrukken. Klik op de knop Voor document of Na document.
  4. Selecteer in het menu Type voorblad het bericht dat u op het voorblad wilt afdrukken.
    opmerking:
    Selecteer de optie standaard in het menu Type voorblad als u een leeg voorblad wilt afdrukken.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Een document aanpassen aan paginagrootte (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Open het menu Papierverwerking.
  4. Klik in het gebied Papierformaat bestemming op het vak Aanpassen aan papier en selecteer het formaat in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Een brochure maken (Mac OS X)

1. Klik in het menu Bestand op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Open het menu Handmatige duplex.
  4. Klik op het vakje Handmatige duplex.
  5. Open het menu Brochure afdrukken.
  6. Klik op het vak Uitvoer als brochure indelen en selecteer een bindoptie.
  7. Selecteer het papierformaat.
  8. Klik op de knop Afdrukken.