• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Een afdruktaak annuleren

Een afdruktaak annuleren
  1. Als er een taak wordt afgedrukt, kunt u deze onderbreken door op Annuleren  te drukken op het bedieningspaneel van het apparaat.
      opmerking:
    Als u op Annuleren  drukt, wordt de taak die op dat moment wordt afgedrukt, gewist. Als er meer dan een proces wordt uitgevoerd wanneer u op Annuleren  drukt, wordt het proces gewist dat op dat moment op het bedieningspaneel van het apparaat wordt weergegeven.
  2. U kunt ook een afdruktaak annuleren vanuit een softwareprogramma of een afdrukwachtrij.
    • Softwareprogramma: doorgaans wordt er korte tijd een dialoogvenster op het scherm weergegeven waarin u de afdruktaak kunt annuleren.
    • Afdrukwachtrij: als de afdruktaak in de afdrukwachtrij (computergeheugen) of afdrukspooler staat, verwijdert u de taak daar.
      • Windows XP, Server 2003 of Server 2008: Klik op Start en Instellingen en kies Printers en faxapparaten. Dubbelklik op het pictogram van het product om het venster te openen, klik met de rechtermuisknop op de afdruktaak die u wilt annuleren en klik op Annuleren.
      • Windows Vista: klik op Start, klik op Configuratiescherm en klik vervolgens onder Hardware en geluiden op Printer. Dubbelklik op het pictogram van het product om het venster te openen, klik met de rechtermuisknop op de afdruktaak die u wilt annuleren en klik op Annuleren.
      • Windows 7: klik op Start en klik op Apparaten en printers. Dubbelklik op het pictogram van het apparaat om het venster te openen, klik met de rechtermuisknop op de afdruktaak die u wilt annuleren en klik op Annuleren.