• Informatie

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Een document aanpassen aan paginagrootte met Windows

Een document aanpassen aan paginagrootte met Windows

1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Effecten.
    Afbeelding : tabblad Effecten
  4. Selecteer de optie Document afdrukken op en selecteer vervolgens een formaat in de vervolgkeuzelijst.
    Afbeelding : Formaat-opties