• Informatie

• Feedback

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - IP-netwerkinstellingen configureren met Windows

Netwerkinstellingen weergeven of wijzigen

U kunt de IP-configuratie-instellingen weergeven of wijzigen via de geïntegreerde webserver.
  1. Druk een configuratiepagina af en zoek het IP-adres.
    • Als u IPv4 gebruikt, bevat het IP-adres alleen cijfers. Het adres heeft dan de volgende indeling:
      xxx.xxx.xxx.xxx
    • Als u IPv6 gebruikt, bestaat het IP-adres uit een hexadecimale combinatie van tekens en cijfers. De indeling is als volgt:
      xxxx::xxxx:xxxx:xxxx:xxxx
  2. Open de geïntegreerde webserver van HP door het IP-adres (IPv4) in te voeren op de adresregel van uw webbrowser. Gebruik voor IPv6 het protocol dat door de webbrowser is vastgesteld voor het invoeren van IPv6-adressen.
  3. Klik op het tabblad Netwerk voor informatie over het netwerk. U kunt naar behoeven instellingen wijzigen.

Het wachtwoord van het apparaat instellen of wijzigen

Gebruik de geïntegreerde webserver van HP om een wachtwoord in te stellen of om een bestaand wachtwoord voor een apparaat in een netwerk te wijzigen.
  1. Voer het IP-adres van het apparaat in de adresregel van een webbrowser in. Klik op het tabblad Netwerk en klik vervolgens op de koppeling Beveilig..
    opmerking:
    Als er eerder een wachtwoord is ingesteld, krijgt u het verzoek dit wachtwoord in te voeren. Typ het wachtwoord en klik op de knop Toepassen.
  2. Typ het nieuwe wachtwoord in het vak Nieuw wachtwoord en het vak Controleer het wachtwoord.
  3. Klik onder aan het venster op de knop Toepassen om het wachtwoord op te slaan.

IPv4 TCP/IP-parameters handmatig configureren via het bedieningspaneel

Met de menu's van het bedieningspaneel kunt u handmatig een IPv4-adres, subnetmasker en standaardgateway instellen.
  1. Raak de knop Instellingen aan.
  2. Ga naar het menu Netwerkinstellingen en raak dit aan.
  3. Raak het menu TCP/IP-config. aan en raak vervolgens de knop Handmatig aan.
  4. Gebruik het numerieke toetsenbord om het IP-adres in te voeren en raak de knop OK aan. Raak de knop Ja aan om te bevestigen.
  5. Gebruik het numerieke toetsenbord om het subnetmasker in te voeren en raak de knop OK aan. Raak de knop Ja aan om te bevestigen.
  6. Gebruik het numerieke toetsenbord om de standaardgateway in te voeren en raak de knop OK aan. Raak de knop Ja aan om te bevestigen.

Instellingen verbindingssnelheid en duplexwerking

opmerking:
Deze informatie geldt alleen voor ethernetnetwerken, niet voor draadloze netwerken.
De linksnelheid en communicatiemodus van de afdrukserver moeten overeenkomen met die van de netwerkhub. Voor de meeste situaties laat u de printer in de automatische modus staan. Als u onjuiste instellingen opgeeft voor de koppelingssnelheid en duplex, kan het apparaat mogelijk niet meer communiceren met andere netwerkapparaten. Als u wijzigingen moet aanbrengen, doet u dat via het bedieningspaneel van het apparaat.
opmerking:
De instelling moet overeenkomen met de instelling van het netwerkproduct dat wordt aangesloten (een netwerkhub, switch, gateway, router of computer).
opmerking:
Wanneer u aan deze instellingen wijzigingen aanbrengt, wordt het apparaat uit- en vervolgens weer ingeschakeld. Breng alleen wijzigingen aan wanneer het apparaat inactief is.
  1. Raak de knop Instellingen aan.
  2. Ga naar het menu Netwerkinstellingen en raak dit aan.
  3. Raak het menu Verbind.snelh. aan.
  4. Selecteer een van de volgende opties.
    Instelling
    Omschrijving
    Automatisch
    De afdrukserver zorgt zelf automatisch voor configuratie met de hoogste verbindingssnelheid en communicatiemodus die op het netwerk zijn toegestaan.
    10T Half
    10 megabytes per seconde (Mbps), half-duplexwerking
    10T Vol
    10 Mbps, volledige duplexwerking.
    100TX Half
    100 Mbps, half-duplexwerking.
    100TX Vol
    100 Mbps, volledige duplexwerking.
  5. Raak de knop OK aan. Het apparaat wordt uit- en weer ingeschakeld.