• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Faxen met Mac

Faxen met Mac

Voer de volgende stappen uit als u een fax wilt verzenden door deze af te drukken naar een faxstuurprogramma:
  1. Open het document dat u wilt faxen.
  2. Klik op Afdrukken in het menu Bestand.
  3. Gebruik het pop-upmenu Printer om de gewenste afdrukwachtrij voor faxberichten te selecteren.
  4. Pas zo nodig in het veld Exemplaren het aantal exemplaren aan.
  5. Pas zo nodig in het pop-upmenu Papierformaat het papierformaat aan.
  6. Typ in het gebied Faxgegevens het faxnummer van een of meer ontvangers.
    opmerking:
    Als u vóór het nummer een voorkiescode moet gebruiken, typt u deze in het veld Toegangsnummer.
  7. Klik op Faxen.