• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Problemen oplossen met faxcodes en traceerrapporten

Faxfoutcodes bekijken en interpreteren
Gebruik de faxfoutcodes uit het faxactiviteitenlogbestand om problemen met de faxfunctie van het apparaat op te lossen.
Codenummer
Beschrijving
232
Deze fout kan een van de volgende oorzaken hebben:
  • Er is een communicatiefout opgetreden tussen de twee apparaten.
  • Mogelijk heeft de gebruiker van het externe apparaat op de knop Stop gedrukt.
  • De stroomvoorziening van het externe apparaat is onderbroken of opzettelijk uitgeschakeld, waardoor de faxsessie is onderbroken.
Als u dit probleem wilt oplossen, voert u de volgende stappen uit:
  1. Verstuur de fax opnieuw op een later tijdstip wanneer de kwaliteit van de telefoonlijn is verbeterd.
  2. Als deze fout zich blijft voordoen en als foutcorrectie voor de faxsessie wordt gebruikt, schakelt u de instelling Foutcorrectie uit.
282
Het apparaat heeft geen gegevens ontvangen aan het begin van een pagina tijdens de ontvangst in de foutcorrectiemodus, maar de modem heeft geen signaal ontvangen met betrekking tot een loskoppeling op afstand. De externe faxmachine zendt waarschijnlijk gesynchroniseerde frames uit in plaats van gegevens en is ofwel vastgelopen ofwel defect geraakt.
De externe faxmachine zendt waarschijnlijk gesynchroniseerde frames uit in plaats van gegevens en is ofwel vastgelopen ofwel defect geraakt. Vraag aan de afzender of deze wil controleren of de verzendende faxmachine naar behoren werkt en laat diegene de fax vervolgens nogmaals versturen.
321
Er is een communicatiefout opgetreden bij de ontvangende faxmachine wegens een slecht functionerende telefoonverbinding.
Verstuur de fax opnieuw op een later tijdstip wanneer de kwaliteit van de telefoonlijn is verbeterd.
344-348
Deze fout kan een van de volgende oorzaken hebben:
  • Het externe faxapparaat heeft niet gereageerd op een faxopdracht van het lokale apparaat doordat de verbinding werd onderbroken.
  • Mogelijk heeft de gebruiker van het externe apparaat op de knop Stop gedrukt.
  • In zeldzame gevallen kan onderlinge incompatibiliteit van de twee apparaten ertoe leiden dat het externe apparaat de oproep simpelweg beëindigt.
Als u dit probleem wilt oplossen, voert u de volgende stappen uit:
  1. Verstuur de fax opnieuw op een later tijdstip wanneer de kwaliteit van de telefoonlijn is verbeterd.
  2. Als deze fout zich blijft voordoen en als foutcorrectie voor de faxsessie wordt gebruikt, schakelt u de instelling Foutcorrectie uit.
381
Deze fout kan een van de volgende oorzaken hebben:
  • Het externe faxapparaat heeft niet gereageerd op een faxopdracht van het lokale apparaat doordat de verbinding werd onderbroken.
  • Mogelijk heeft de gebruiker van het externe apparaat op de knop Stop gedrukt.
Als u dit probleem wilt oplossen, voert u de volgende stappen uit:
  1. Verstuur de fax opnieuw op een later tijdstip wanneer de kwaliteit van de telefoonlijn is verbeterd.
  2. Als deze fout zich blijft voordoen en als foutcorrectie voor de faxsessie wordt gebruikt, schakelt u de instelling Foutcorrectie uit.
Faxtraceerrapport
Een fax T.30-traceerrapport bevat informatie waarmee u transmissieproblemen bij het faxen kunt oplossen. Wanneer u belt met HP om deze problemen op te lossen, dient u voordat u belt een T.30-traceerrapport af te drukken.
  1. Raak in het beginscherm de knop Instellingen aan.
  2. Raak het menu Service aan.
  3. Raak het menu Faxservice aan.
  4. Raak de knop Afdrukken T.30 Trace en vervolgens de knop Nu aan.
  opmerking:
Met deze procedure wordt een rapport van de laatste al dan niet geslaagde faxtaak afgedrukt. Als u een rapport van iedere mislukte faxtaak wilt genereren, selecteert u de instelling Bij fout. Als u een rapport van iedere faxtaak wilt genereren, selecteert u de instelling Einde oproep.