• Informatie

• Feedback

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Dubbelzijdig afdrukken (duplex) met Windows

Handmatig dubbelzijdig afdrukken met Windows

1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Afwerking.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  4. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig afdrukken in. Klik op OK om de eerste zijde van de taak af te drukken.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  5. Haal de stapel afdrukken uit de uitvoerbak en plaats het papier met de bedrukte zijde naar beneden in lade 1 zonder de afdrukrichting te wijzigen.
    Afbeelding : Afdrukstand
  6. Druk op het bedieningspaneel op OK om de tweede zijde van de taak af te drukken.

Automatisch dubbelzijdig afdrukken met Windows

1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
    Afbeelding : menu Bestand
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Afwerking.
    Afbeelding : tabblad Afwerking
  4. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig afdrukken in. Klik op de knop OK om de taak af te drukken.
    Afbeelding : tabblad Afwerking