HP LaserJet Pro Color M351 and M451 - Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers voor Windows

Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers voor Windows
De volgende Windows-besturingssystemen worden door het apparaat ondersteund:
  • Windows XP (32-bits, Service Pack 2)
  • Windows Server 2003 (32-bits, Service Pack 3)
  • Windows Server 2008 (32-bits en 64-bits)
  • Windows Vista (32-bits en 64-bits)
  • Windows 7 (32-bits en 64-bits)
De volgende Windows-printerdrivers worden door het apparaat ondersteund:
  • HP PCL 6 (dit is de standaardprinterdriver die is meegeleverd op de product-cd)
  • HP Universal Print Driver voor Windows Postcript
  • HP Universal Print Driver voor PCL 5
De online-Help van de printerdrivers bevat instructies voor algemene afdruktaken en beschrijvingen van knoppen, selectievakjes en vervolgkeuzelijsten in de printerdriver.
  opmerking:
Ga voor informatie over de UPD (Universal Print Driver) naar www.hp.com/go/upd.