HP-producten - Over bèta- of proefversies van software

HP raadt het gebruik van bèta- of proefversies van software niet aan
De garantie op HP producten biedt geen dekking voor het gebruik van bèta- of proefversies van software. HP biedt geen ondersteuning voor het gebruik van bèta- of proefversies van software of voor de problemen die door het gebruik van deze software worden veroorzaakt. Bèta- of proefversies van software kunnen fouten bevatten die problemen veroorzaken. Als u bèta- of proefversies van software (inclusief besturingssystemen en hardwaredrivers) gebruikt met een HP product, moet u weten dat u problemen kunt ondervinden waarvoor HP geen ondersteuning biedt.
Als u een bèta- of proefversie van een besturingssysteem moet gebruiken, werken sommige producten mogelijk met de ingebouwde drivers van Windows, ook al wordt deze versie niet ondersteund door HP.