• Informatie

• Feedback

HP Scanjet Enterprise 7000n - De USB-verbinding controleren

De USB-verbinding controleren

Controleer de fysieke aansluiting op de scanner.
  • Gebruik de kabel die bij de scanner wordt geleverd. Een USB-kabel van een ander type is mogelijk niet compatibel met de scanner.
  • Controleer of de USB-kabel goed is aangesloten op de scanner en de computer. De afbeelding van een drietand op de USB-kabel moet naar boven wijzen als de kabel op de juiste manier is aangesloten op de scanner.
Als het probleem blijft optreden nadat u het voorgaande hebt gecontroleerd, kunt u het volgende proberen:
  1. Voer een van de volgende stappen uit afhankelijk van de wijze waarop de scanner is aangesloten op de computer:
    • Wanneer de USB-kabel is aangesloten op een USB-hub of op een dockingstation voor een laptop, haalt u de USB-kabel uit de USB-hub of uit het dockingstation en sluit u deze aan op een USB-poort aan de achterkant van de computer.
    • Wanneer de USB-kabel rechtstreeks is aangesloten op de computer, sluit u deze aan op een andere USB-poort van de computer aan de achterkant van de computer.
    • Koppel alle USB-apparaten los van de computer behalve het toetsenbord en de muis.
  2. Druk op de Aan/uit-knop () om de scanner uit te zetten, wacht 30 seconden en zet de scanner weer aan.
  3. Start de computer opnieuw op.
  4. Controleer of de scanner werkt nadat de computer opnieuw is opgestart.
    • Als de scanner werkt, sluit u eventuele andere USB-apparaten één voor één aan; kijk elke keer nadat u een USB-apparaat hebt aangesloten of de scanner werkt. Koppel USB-apparaten los die de werking van de scanner belemmeren.
    • Als de scanner niet werkt, verwijdert u de stuurprogramma's en de hulpprogramma's voor de HP Scanjet en installeert u deze opnieuw.
      • HP Scanjet 7000 s2
      • HP Scanjet 7000 s2 ISIS
      • HP Smart Document Scan Help (Help van HP Smart Document Scan)