HP Scanjet Enterprise 7000n - Sommige pagina's worden niet gescand

Sommige pagina's worden niet gescand
Bij het scannen worden pagina's die aan elkaar plakken gescand als één pagina. De onzichtbare pagina's worden niet gescand.
Het scannen wordt gestopt door de functie Misfeed (Multipick) Detection (Detectie van verkeerde invoer) als er meerdere pagina's tegelijk in de scanner worden ingevoerd. Als u detectie van verkeerde invoer wilt inschakelen in een HP Smart Document Scan Help (Help van HP Smart Document Scan)-profiel, volgt u de volgende stappen:
  1. Open HP Smart Document Scan Help (Help van HP Smart Document Scan).
  2. Selecteer een scanprofiel en klik op Profile Edit (Profiel bewerken).
  3. Klik op het tabblad Scan (Scannen) in het dialoogvenster Profile Settings (Profielinstellingen) op Hardware Options (Hardwareopties).
  4. Vink het vakje Misfeed (multipick) detection (Detectie van verkeerde invoer) aan.