• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Uw draadloze WEP-, WPA-, WPA2-wachtwoord vinden

Dit document is van toepassing op draadloze printers van HP.
Het wachtwoord van een draadloos netwerk is vaak nodig om een computer of ander type draadloos apparaat te verbinden met een draadloos netwerk.
opmerking:
De WPS-PINCODE van een PRINTER is geen WPA-wachtwoord. Voor meer informatie over het aansluiten van een draadloze printer raadpleeg WPS-PIN-prompt invoeren bij het toevoegen van een printer (Windows 10).

Veelgestelde vragen

Bekijk de volgende veelgestelde vragen (Faq's) om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over een draadloos netwerk.