• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Uw draadloze WEP-, WPA-, WPA2-wachtwoord vinden

Dit document is van toepassing op draadloze printers van HP.
Het wachtwoord van een draadloos netwerk is vaak nodig om een computer of ander type draadloos apparaat te verbinden met een draadloos netwerk.
opmerking:
De WPS-PINCODE van een PRINTER is geen WPA-wachtwoord. Voor meer informatie over het aansluiten van een draadloze printer raadpleeg WPS-PIN-prompt invoeren bij het toevoegen van een printer (Windows 10).

Veelgestelde vragen

Bekijk de volgende veelgestelde vragen (Faq's) om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over een draadloos netwerk.