HP notebook-pc's - Kan niet aanmelden bij Windows met SimplePass vingerafdruklezer

Gebruikers van de vingerafdruklezer kunnen zich sinds kort niet meer aanmelden bij Windows met behulp van SimplePass. Dit is het gevolg van een probleem met een driver die door een softpaqupdate is geïnstalleerd. De defecte driver komt ook voor in de update SP53210 HP SimplePass door Digital Persona-versie 5.2.0.205. Deze softpaq is van de HP website verwijderd en is niet meer beschikbaar.
Om dit probleem op te lossen, moet u zich bij Windows aanmelden met het toetsenbord en uw systeemwachtwoord. Zodra Windows beschikbaar is, kunt u de correcte driver op een van deze manieren herstellen: