• Informatie

HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602, M603 - Afdrukken wanneer een printcartridge het einde van de geschatte levensduur heeft bereikt

Afdrukken wanneer een printcartridge het einde van de geschatte levensduur heeft bereikt

• Zwarte cartridge bijna leeg-bericht: Het apparaat geeft aan wanneer een onderdeel bijna moet worden vervangen. De werkelijke resterende levensduur van een printcartridge kan afwijken. Zorg dat u een vervangende printcartridge hebt die u kunt plaatsen wanneer de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Het onderdeel hoeft nog niet te worden vervangen.
    Blijf met de huidige cartridge afdrukken totdat de afdrukkwaliteit niet meer acceptabel is, zelfs na het opnieuw verdelen van de toner. Als u de toner opnieuw wilt verdelen, verwijdert u de tonercartridge uit de printer en schudt u de cartridge horizontaal heen en weer. Raadpleeg de instructies voor het vervangen van de cartridge voor een grafische weergave. Plaats de tonercartridge opnieuw in de printer en sluit het paneel.
  • Zwarte cartridge vrijwel leeg-bericht: Het apparaat geeft aan wanneer een onderdeel vrijwel leeg is. De werkelijke resterende levensduur van benodigdheden kan afwijken. Zorg dat u een vervangende printcartridge hebt die u kunt plaatsen wanneer de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Het onderdeel hoeft op dat moment nog niet te worden vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Er kunnen zich problemen met de afdrukkwaliteit voordoen wanneer een onderdeel wordt gebruikt dat het einde van de geschatte levensduur heeft bereikt.
    Zodra een printcartridge van HP de status Vrijwel leeg heeft, is de Premium Protection Warranty van HP niet langer van toepassing op deze printcartridge. De Premium Protection Warranty van HP geldt alleen voor de printcartridge voor dit apparaat.