• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 600 M601-, M602- en M603-printer - Apparaatupdates

Apparaatupdates
HP geeft regelmatig updates uit voor functies die beschikbaar zijn in de firmware van het apparaat. Update de productfirmware om gebruik te maken van de meest actuele functies. Om de meest recente firmware te downloaden, gaat u naar www.hp.com/go/lj600Series_firmware.