• Informatie

HP LaserJet Enterprise 600 M601-, M602- en M603-printer - Berichten op het bedieningspaneel over benodigdheden interpreteren

Berichten op het bedieningspaneel over benodigdheden interpreteren

Statusberichten voor benodigdheden
Bedieningspaneelbericht
Omschrijving
Aanbevolen actie
<supply> vervangen
Het apparaat geeft aan wanneer een onderdeel het einde van de geschatte levensduur heeft bereikt. De werkelijke resterende levensduur kan afwijken van de schatting. Zorg ervoor dat een vervangend exemplaar beschikbaar is voor installatie wanneer de afdrukkwaliteit niet langer acceptabel is. Het onderdeel hoeft op dat moment nog niet te worden vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Nadat een onderdeel van HP het einde van de geschatte levensduur heeft bereikt, is de Premium Protection Warranty van HP niet langer van toepassing op dit onderdeel.
Vervang het aangegeven onderdeel.
Of configureer het apparaat om door te gaan met afdrukken via het menu Benodigdheden beheren.
10.0X.Y0 Fout met onderdeelgeheugen
Het apparaat kan niet lezen of schrijven naar de geheugenchip van de printcartridge of er ontbreekt een geheugenchip in de printcartridge.
Plaats de printcartridge opnieuw of installeer een nieuwe printcartridge.
Benodigdheden bijna leeg
Dit bericht wordt weergegeven wanneer ten minste twee benodigdheden bijna op zijn. De werkelijke resterende levensduur kan variëren. Druk op de pijl omlaag om te kijken welke benodigdheden bijna op zijn. U hoeft de benodigdheden nu nog niet te vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Als een HP-onderdeel vrijwel leeg is, is de Premium Protection Warranty van HP voor het desbetreffende onderdeel beëindigd.
Als u wilt doorgaan met afdrukken, vervangt u het onderdeel of configureert u het apparaat opnieuw met het menu Benodigdheden beheren op het bedieningspaneel.
Benodigdheden vervangen
Twee of meer benodigdheden hebben het einde van de geschatte levensduur bereikt. De werkelijke resterende levensduur kan afwijken van de schatting. Zorg dat u vervangende benodigdheden hebt die u kunt plaatsen wanneer de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Het onderdeel hoeft op dat moment nog niet te worden vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Nadat een onderdeel van HP het einde van de geschatte levensduur heeft bereikt, is de Premium Protection Warranty van HP niet langer van toepassing op dit onderdeel.
Druk op de pijl omlaag om te kijken welke benodigdheden moeten worden vervangen.
Of configureer het apparaat om door te gaan met afdrukken via het menu Benodigdheden beheren.
Benodigdheden vrijwel leeg
Dit bericht wordt weergegeven wanneer ten minste twee benodigdheden bijna op zijn. Druk op de pijl omlaag om te kijken welke benodigdheden bijna op zijn. De werkelijke resterende levensduur kan variëren. U hoeft de benodigdheden nu nog niet te vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Als een HP-onderdeel vrijwel leeg is, is de Premium Protection Warranty van HP voor het desbetreffende onderdeel beëindigd.
Als u wilt doorgaan met afdrukken, vervangt u het onderdeel of configureert u het apparaat opnieuw met het menu Benodigdheden beheren op het bedieningspaneel.
Gebruikt onderdeel in gebruik
De printcartridge is al eerder gebruikt.
Als u van mening bent dat u een origineel onderdeel van HP hebt aangeschaft, gaat u naar www.hp.com/go/anticounterfeit.
Incompatibel(e) <supply>
Het aangegeven onderdeel is niet compatibel met dit apparaat.
Vervang het onderdeel door een exemplaar dat is ontworpen voor dit apparaat.
Incompatibele benodigdheden
Er zijn benodigdheden geïnstalleerd die niet voor dit apparaat zijn ontworpen. Het apparaat kan niet afdrukken met deze benodigdheden.
Druk op de pijl omlaag om de incompatibele benodigdheden te identificeren. Installeer benodigdheden die zijn ontworpen voor dit apparaat.
Niet-ondersteund onderdeel geïnstalleerd
De printcartridge is bestemd voor een ander HP-product.
Als de afdrukkwaliteit niet meer voldoet, vervangt u de printcartridge.
Onderhoudskit bijna op
De onderhoudskit is bijna op. De werkelijke resterende levensduur kan afwijken. Zorg dat u een vervangende onderhoudskit hebt die u kunt plaatsen wanneer de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. U hoeft de onderhoudskit nu nog niet te vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet.
Als de afdrukkwaliteit niet meer voldoet, vervangt u de onderhoudskit. Instructies voor het vervangen worden bij de onderhoudskit meegeleverd.
Onderhoudskit vrijwel op
De onderhoudskit is vrijwel op. De werkelijke resterende levensduur kan variëren. U hoeft de onderhoudskit nu nog niet te vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Als een HP-onderdeel vrijwel leeg is, is de Premium Protection Warranty van HP voor het desbetreffende onderdeel beëindigd.
Als de afdrukkwaliteit niet meer voldoet, vervangt u de onderhoudskit. Instructies voor het vervangen worden bij de onderhoudskit meegeleverd.
Zwarte cartridge bijna leeg
Het apparaat geeft aan wanneer een onderdeel bijna moet worden vervangen. De echte resterende levensduur van de printcartridge kan variëren. U hoeft de printcartridge nu nog niet te vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet.
Als de afdrukkwaliteit niet meer voldoet, vervangt u de printcartridge. Overweeg om een nieuwe cartridge te bestellen zodat u deze direct kunt gebruiken wanneer de huidige cartridge leeg is.
Zwarte cartridge vrijwel leeg
Het apparaat geeft aan wanneer een onderdeel vrijwel leeg is. De echte levensduur van de printcartridge kan variëren. U hoeft de printcartridge nu nog niet te vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. Als een HP-onderdeel vrijwel leeg is, is de Premium Protection Warranty van HP voor het desbetreffende onderdeel beëindigd.
Als de afdrukkwaliteit niet meer voldoet, vervangt u de printcartridge.