HP LaserJet Pro 100 Color MFP's - Afdrukken vanaf een mobiel Apple- of Android-apparaat met HP Wireless Direct

Inleiding
Als u draadloos wilt afdrukken vanaf uw mobiele Apple- of Android-apparaat kunt u HP Wireless Direct Printing gebruiken.
HP Wireless Direct Printing is een functie waarmee u rechtstreeks naar uw HP printer kunt afdrukken zonder een netwerk te gebruiken. U maakt daarbij gebruik van een rechtstreekse, draadloze peer-to-peer verbinding. In dit document wordt beschreven hoe u via AirPrint van Apple of de mobiele app HP ePrint kunt afdrukken met Wireless Direct Printing.
Afdrukken met HP Wireless Direct
Voer deze stappen uit om vanaf uw mobiele apparaat af te drukken met Wireless Direct. Uw HP printer hoeft niet met een draadloos netwerk verbonden te zijn.
In de volgende video ziet u hoe u met AirPrint van Apple vanaf een iPad kunt afdrukken naar een HP Wireless Direct-printer.
  opmerking:
In deze video ziet u een HP LaserJet Pro 100 printer, maar de stappen zijn hetzelfde voor uw printer.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Voer deze stappen uit om de functie HP Wireless Direct te activeren.
  1. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de knop Instellingen ().
  2. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om Netwerkinstallatie te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om menu Draadloos te selecteren en druk op OK.
  4. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om Wireless Direct-instellingen te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om Wireless Direct te selecteren en druk op OK.
  6. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om Aan te selecteren en druk vervolgens op OK.
  7. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om Wireless Direct-naam te selecteren en druk vervolgens op OK.
      opmerking:
    Als u naar beschikbare printers zoekt vanaf uw mobiele Apple-apparaat, wordt deze naam weergegeven voor het HP-product. Als u deze naam wilt wijzigen, moet u uw product aansluiten op een computer die met een draadloos netwerk is verbonden. Ga daarna naar de geïntegreerde webserver (EWS) van HP om de Bonjour-naam te wijzigen.
  8. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om Wireless Direct-modus te selecteren en druk vervolgens op OK.
  9. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om Alleen afdrukken of Open netwerk te selecteren en druk vervolgens op OK.
Stap twee: Afdrukken vanaf uw mobiele apparaat
Selecteer een van de volgende opties om vanaf uw mobiele apparaat af te drukken.