HP OfficeJet Pro 8100 ePrinters - Draadloze printerinstallatie

Dit document is van toepassing op HP OfficeJet Pro 8100 ePrinters (N811a en N811d).
Als u een HP printer wilt installeren in een draadloos (Wi-Fi-)netwerk, installeert u de printerdriver en de software vanaf de website van HP. Selecteer tijdens de installatie desgevraagd Draadloos als verbindingstype.

Veelgestelde vragen

Bekijk deze lijst met veelgestelde vragen over de installatie en configuratie van uw HP draadloze printer.