HP Single-Function en Multi-Function printers - Windows: De melding 'Onherstelbare fout' verschijnt op de computer als 96% van de HP software is geïnstalleerd.

Probleem
Een melding 'Onherstelbare fout' wordt op het computerscherm getoond als 96% van de installatie van HP productsoftware is voltooid.
  opmerking:
Voor enkele van de volgende oplossingen moet u de computer opnieuw opstarten. Het is verstandig deze pagina aan uw favorieten toe te voegen, zodat u dit document kunt raadplegen nadat u de computer opnieuw heeft opgestart.
Oplossing één: De meest recente HP updatesoftware downloaden en installeren
Stap één: De computer opnieuw opstarten
Annuleer het HP installatieprogramma en voer vervolgens deze stappen uit om de computer opnieuw op te starten.
Stap twee: Download en installeer de meest recente HP updatesoftware
HP Update (HPU) is een software hulpprogramma dat drivers, oplossingen en kritieke software-updates voor HP computers en printers automatisch downloadt en installeert. Installeer HPU op uw computer en de software waarschuwt u zodra er een update beschikbaar is.
  1. Klik op deze link: HP Update Software. Typ desgevraagd uw printermodel en -nummer in, klik op Volgende en klik op Drivers
  2. Controleer of uw besturingssysteem is geselecteerd en klik op Volgende.
  3. Scroll naar beneden en klik op Update.
  4. Klik op HP Updatesoftware hulpprogramma.
  5. Klik op Downloaden en volg de instructies op het scherm om de software te downloaden naar de computer.
  6. Open de map waarin het softwarebestand werd opgeslagen (meestal Downloads), dubbelklik op het bestand en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
  7. Probeer opnieuw de HP printersoftware te installeren.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende oplossing.
Oplossing twee: De beveiligingsinstellingen van de harde schijf wijzigen
Selecteer uw besturingssysteem en volg dan de stappen op volgorde om de beveiligingsinstellingen van de harde schijf te wijzigen. Met deze stappen past u de toegangsbeperkingen van mappen op de harde schijf aan die mogelijk de installatie van de HP productsoftware hebben verhindert.