HP Photosmart eStation All-in-One printerserie (C510) - De HP eStation Zeen (afneembaar bedieningspaneel) is leeg

Probleem
Op het scherm van de De HP eStation Zeen (afneembaar bedieningspaneel) wordt niets weergegeven.
Oplossing één: De HP eStation Zeen inschakelen
Druk op de aan-knop () aan de achterkant van de Zeen om hem in te schakelen. Als het goed is, wordt de Zeen ingeschakeld en verschijnt de opstartinformatie op het scherm.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, dan hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als de Zeen niet wordt ingeschakeld, of als de opstartinformatie wordt weergegeven en de Zeen weer wordt uitgeschakeld voordat het beginscherm wordt getoond, dan moet de Zeen worden opgeladen. Ga verder met de volgende oplossing.
Oplossing twee: De Zeen aansluiten op de HP eStation Printer om de Zeen op te laden
Volg deze stappen om de Zeen aan te sluiten op de HP eStation printer en de Zeen op te laden.
  1. Druk op Aan () op de HP eStation Printer en controleer of het apparaat is ingeschakeld.
      opmerking:
    Als de printer niet wordt ingeschakeld als op de aan-knop is gedrukt, volg dan het document The HP Product Won't Turn On or Respond (c01470962) voor u verdergaat met de volgende stap.
  2. Sluit de Zeen aan op de HP eStation Printer. De Zeen start op en begint te laden.
  3. Zorg dat u de Zeen volledig oplaadt voor u het apparaat opnieuw gebruikt.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, dan hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als de Zeen niet inschakelt, ga dan verder met de volgende oplossing.
Oplossing drie: De HP eStation Zeen resetten.
Reset de HP eStation Zeen via de volgende stappen.
  1. Hou aan de achterzijde van de Zeen zowel de knop Volume omhoog als Volume omlaag ingedrukt terwijl u op de aan-uitknop drukt. Wanneer de Zeen wordt ingeschakeld, laat dan alleen de aan-uitknop los.
      Afbeelding : Locatie van de knop Volume omhoog, Volume omlaag en de aan-uitknop aan de achterzijde van de Zeen
      Locatie van de knop Volume omhoog, Volume omlaag en de aan-uitknop.
    1. Knop Volume omlaag
    2. Knop Volume omhoog
    3. Aan-uitknop
  2. Als het scherm wordt geopend en er twee knoppen worden weergegeven, Gebruikersgegevens en instellingen verwijderen en Annuleren, laat de volumeknoppen dan los.
  3. Als Gebruikersgegevens en instellingen verwijderen nog niet is gemarkeerd, druk dan een keer op de knop Volume verhogen om de optie te markeren.
  4. Houd beide volumeknoppen ingedrukt om de geselecteerde optie te activeren, tot de opties verdwijnen.
    De Zeen wordt opnieuw opgestart. Dit duurt even.
  5. Wacht tot op het display van de Zeen de tekst Selecteer taal en land wordt weergegeven en volg de instructies op het scherm om het product in te stellen.
Laat uw HP product nakijken of vervangen als u alle voorgaande stappen hebt voltooid.
Ga naar de website http://www.support.hp.com/checkwarranty om te controleren of uw product nog onder de garantie valt. Neem contact op met HP Ondersteuning om een reparatie of vervanging te plannen. Als u zich in Azië of het Pacifisch gebied bevindt, neemt u contact op met HP Ondersteuning voor een lokaal servicecentrum in uw regio.
Als de garantie voor uw product is verlopen, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.