HP Officejet 6500A e-All-in-One printers (E710n en E710a) - De fout "Papier komt niet overeen" oplossen

Probleem
De foutmelding "Papier komt niet overeen" wordt weergegeven tijdens het afdrukken.
Volg de oplossingen in de aangegeven volgorde. Als een oplossing het probleem oplost, is het niet nodig om verder te gaan met de volgende oplossing.
Oplossing één: Zorgen dat de papierinstellingen overeenkomen met het papier
  1. Open het softwareprogramma waarmee u wilt afdrukken en open het document dat u wilt afdrukken.
  2. Klik op Bestand en klik dan op Afdrukken.
  3. Controleer of uw product is geselecteerd in het vervolgkeuzemenu Naam en klik dan op Eigenschappen.
  4. Selecteer bij Papierformaat het papierformaat waarop u gaat afdrukken.
  5. Selecteer bij Papiersoort de papiersoort waarop u gaat afdrukken.
  6. Klik op OK om de instellingen toe te passen.
  7. Klik op Afdrukken of OK.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende oplossing.
Oplossing twee: De printkop uitlijnen
Gebruik deze onderhoudstaak om de foutmelding 'Papier komt niet overeen' te verhelpen.
  1. Raak op het bedieningspaneel het rechterpijltje () aan.
  2. Raak het pictogram Instellingen () aan. Het menu Instellingen wordt weergegeven.
  3. Raak de pijl omlaag aan () en dan Hulpmiddelen.
  4. Raak Printkop uitlijnen aan. Het apparaat lijnt de printkop uit.
  5. Nadat de uitlijning is voltooid, probeert u opnieuw af te drukken.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende oplossing.
Oplossing drie: De firmware bijwerken
Firmware is software die is ingebouwd in de apparaathardware. Er kan een nieuwere versie van de firmware beschikbaar zijn waarmee uw probleem wordt opgelost. Kies de gewenste methode om een update naar de meest recente firmware uit te voeren.