HP LaserJet Pro M1536 serie multifunctionele printers - Horizontale lijnen, afgesneden tekst, verticale balken of onverwachte afdrukresultaten bij het dubbelzijdig afdrukken op A4-papier

Probleem
Als u afdrukt op A4-papier met automatisch dubbelzijdig afdrukken ingesteld, is de afdrukkwaliteit niet als verwacht. Er kunnen strepen of verticale balken op de pagina staan, er kan tekst afgesneden zijn, of er kunnen andere problemen optreden.
De onverwachte afdruk treedt op de achterzijde van de eerste pagina op. Dit probleem treedt met name op bij het afdrukken van webpagina's of PDF-bestanden.
Afbeelding : Voorbeeld van de onverwachte afdrukresultaten
Voorbeeld van de onverwachte afdrukresultaten
Vervormde, onlogische tekst en onvolledige uitvoer (afbeelding)
Als u problemen ondervindt met onleesbare, door elkaar gehaalde of onlogische tekst, onvolledige uitvoer of ontbrekende tekst en afbeeldingen bij het afdrukken in Windows, ga dan naar Problemen oplossen met onleesbare, foute of onlogische tekst, incomplete afdrukken of tekst en afbeeldingen die verdwenen zijn (c02266933) (alleen Windows).
Oplossing: De nieuwste firmware-updates van het product verkrijgen
Volg deze stappen om de meest actuele firmware voor uw product te verkrijgen en probeer dan opnieuw af te drukken.
Dit probleem is van toepassing op alle firmwareversies die zijn verschenen voor 20110405.
Stap een: De firmware downloaden en installeren
  1. Ga naar de pagina Software en drivers verkrijgen:
    Klik op de koppeling Software en drivers verkrijgen.
  2. Typ uw productnummer wanneer u hierom wordt gevraagd en klik op Volgende. U moet mogelijk op uw model klikken in een lijst met vergelijkbare producten.
  3. Selecteer uw besturingssysteem en klik vervolgens op Volgende.
  4. Klik op het plusteken () naast Firmware.
  5. Klik op de firmware download-link HP LaserJet Firmware Update Utility.
  6. U kunt ook op Aanwijzingen bekijken () klikken voor volledige instructies voor het downloaden en het installeren.
Stap twee: Probeer opnieuw af te drukken
Probeer opnieuw dubbelzijdig af te drukken op A4-papierformaat. Gebruik dezelfde printerdriverinstellingen die het originele probleem veroorzaakten.
  1. Open het document dat u wilt afdrukken, klik op Bestand en vervolgens op Afdrukken.
  2. Selecteer in het vak Naam uw HP product, indien dit nog niet is geselecteerd.
  3. Klik op Eigenschappen.
  4. Selecteer in het tabblad Snelkoppelingen afdrukken het menu Papierformaten en selecteer dan A4.
  5. Selecteer het menu Dubbelzijdig afdrukken en selecteer dan Ja.