• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Pavilion w19b monitor - Productspecificaties

De HP Pavilion w19h is een 19-inch breedbeeld flat-panel monitor met LCD- en TFT-scherm (liquid crystal display en thin-film transistor).
Afbeelding : HP Pavilion w19b breedbeeld flat-panel LCD-monitor
Productnummer
P8740AA
Functies
De HP Pavilion w19b breedbeeld flat-panel LCD-monitor heeft de volgende kenmerken:
  • De Brightview-technologie wordt meegeleverd met dit scherm. BrightView maakt het beeld helderder en zorgt voor schitterende kleuren
  • Groot diagonaal zichtbaar beeld
  • Een resolutie van 1440 x 900, ingesteld in de fabriek
  • Ondersteunde video-invoer:
    • VGA analoog signaal
    • DVI-D digitaal signaal
  • Snelle reactietijd voor betere ervaring bij gaming en grafische toepassingen.
  • Gemakkelijk om vanuit een zittende of staande positie te bekijken of terwijl u beweegt van de ene zijde van de monitor naar de andere.
  • Kantelfuncties.
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Aanpassing van het OSD (op het scherm getoond menu voor de diverse instellingen) voor eenvoudig instellen en optimaliseren van het scherm
  • Energy Saver om stroomverbruik te reduceren
Technische specificaties
LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
19 inch (48,2 cm) diagonaal en zichtbaar beeld
Beeldschermtype
TFT liquid crystal
Ingangspoort
1 VGA 15-pins D-connector (inclusief analoge kabel)
DVI-D-connector (DVI-kabel niet meegeleverd)
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 30-83 kHz
Verticaal frequentiebereik: 55-75 Hz
Aanbevolen resolutie (h x v)
1440 x 900 bij 60 Hz
Energiebron - netadapter
Stroomcapaciteit: 100 - 240 V~
Frequentie: 50-60 Hz
Stroomverbruik: <37 W tijdens gebruik, <2 W in de slaapstand
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 0 graden C tot 40 graden C
Luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -20 tot 60 graden Celsius
Afmetingen
H x B x D, inclusief basis:
Inclusief basis: 14 x 17,3 x 8,3 inch(35,5 x 43,9 x 21 mm)
Gewicht
Zonder verpakking: 10,69 lbs (4,85 kg)
EMI-standaard
FCC Klasse B
EPA Energy Star
Als Energy Star-partner heeft Hewlett-Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de Energy Star-richtlijnen voor zuinig energiegebruik.