• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Afdrukken vanaf een iPhone, iPad of iPod touch

Dit document is van toepassing op HP draadloze printers en Apple iPad, iPhone, of iPod touch.
Druk foto's, documenten, e-mails of webpagina's af vanaf uw mobiele Apple-apparaat naar de meeste draadloze HP printers met Apple AirPrint.
Zie voor meer informatie de Veelgestelde vragen.

Afdrukken met AirPrint

Afdrukken vanaf de meeste apps naar een printer die zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevindt als uw iOS-apparaat.
De volgende video toont hoe u vanaf een Apple iPad kunt afdrukken met AirPrint.
.
  1. Controleer of de voorziening voor draadloze communicatie van uw printer is ingeschakeld en dat de printer is aangesloten op uw lokale draadloze netwerk.
    Sommige printers hebben een pictogram voor draadloze verbinding en een blauw lampje aan de voorkant van de printer. Controleer of dit lampje brandt en niet knippert.
  2. Open de Wi-Fi-instellingen op uw iOS-apparaat en zorg ervoor dat u bent verbonden met hetzelfde lokale draadloze netwerk als uw printer.
    opmerking:
    AirPrint ondersteunt geen openbare draadloze netwerken, zoals openbare mobiele hotspots, Bluetooth of mobiele dataverbindingen.
  3. Open het document, de foto, de e-mail of de webpagina die u wilt afdrukken en tik vervolgens op het pictogram Delen of om de menuopties weer te geven.
  4. Tik op Afdrukken of het pictogram Afdrukken.
    Het menu Printeropties wordt weergegeven.
  5. Tik op Printer selecteren in het menu Printeropties.
    Een lijst met beschikbare printers op het netwerk wordt weergegeven.
  6. Selecteer uw printer, wijzig zo nodig de afdrukinstellingen en tik op Afdrukken.

Veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen over afdrukken met AirPrint.