Instructies voor de vervanging van een printer uit de HP LaserJet Pro 100 Color MFP M175 printerserie

Inleiding
Wanneer HP uw defecte apparaat vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte apparaat worden overgebracht naar het vervangende product.
  opmerking:
Wees u van het volgende bewust:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Optionele accessoires die u eventueel afzonderlijk hebt aangeschaft, moet u bij u houden.
Zie hieronder de lijst met modellen uit de HP LaserJet Pro 100 Color MFP M175 serie waarop dit document van toepassing is:
Modelnaam
Productcode
HP LaserJet Pro 100 Color MFP M175a
CE865A
HP LaserJet Pro 100 Color MFP M175nw
CE866A
Instructies
Volg deze instructies voordat u uw defecte apparaat vervangt of wegdoet om ervoor te zorgen dat de juiste accessoires worden verwijderd.
1. Zorg dat het apparaat is ingeschakeld en bewaar de volgende accessoires:
Zwarte en kleurenprintcartridges
  let op:
Als u toner morst op uw kleding, veeg de toner dan met een droge doek af en was de kleding in koud water. Warm water zal de toner permanent in de stof zetten.
  1. Open de cartridgeklep.
  2. Pak de hendel van de eerste printcartridge in het midden vast en verwijder hem.
  3. Sluit de klep van de printcartridge en druk op de knop Cartridge om de printcartridge carrousel te draaien naar de volgende cartridge en deze op dezelfde wijze te verwijderen als de eerste.
      opmerking:
    Alle kleppen moeten gesloten zijn wanneer u op de knop Cartridge drukt. De knop Cartridge werkt pas als de afbeeldingsdrum is geïnstalleerd.
  4. Herhaal Stap 3 tweemaal om de overige cartridges te verwijderen.
  5. Sluit de cartridgeklep.
Afbeeldingsdrum
  1. Open de cartridgeklep.
  2. Open de voorklep.
  3. Til de twee hendels van de afbeeldingsdrum op.
  4. Verwijder de afbeeldingsdrum.
      let op:
    Om schade aan de afbeeldingsdrum te voorkomen, dient u deze niet bloot te stellen aan licht. Als u de afbeeldingsdrum gedurende korte tijd buiten het product wilt bewaren, dek hem dan af met papier.
    Raak de groene rol op de afbeeldingsdrum niet aan. Vingerafdrukken op de afbeeldingsdrum kunnen problemen met de afdrukkwaliteit veroorzaken
  5. Doe de hendels van de afbeeldingsdrum omlaag.
  6. Sluit de voorklep.
  7. Sluit de cartridgeklep.
Netsnoer
  1. Schakel het apparaat uit met de aan/uit-knop.
  2. Verwijder het netsnoer.
2. Gebruik de hierboven genoemde accessoires van uw defecte apparaat voor het vervangende apparaat.
3. Sluit het vervangende apparaat aan op een stopcontact en test alle functies.
4. Ga naar www.hp.com/support voor extra ondersteuningsinformatie voor uw product van HP.