HP Pavilion 2509m monitor - Productspecificaties

Inleiding
De HP Pavilion 2509m is een 25-inch breedbeeldmonitor met LCD- en TFT-scherm (liquid crystal display en thin-film transistor).
Afbeelding : Foto van de HP Pavilion 2509m breedbeeld lcd-monitor
Productnummer
NT195AA
Functies
De HP Pavilion 2509m breedbeeld LCD-monitor heeft de volgende kenmerken:
  • BrightView-technologie maakt het beeld helderder en zorgt voor schitterende kleuren
  • Een resolutie van 1920 x 1080, ingesteld in de fabriek
  • Ondersteuning voor DVI-D, HDMI en VGA video-ingangen
  • Ondersteuning voor High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) om de overdracht van niet-gecodeerde high-definition inhoud te voorkomen
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Aanpassing van het OSD (op het scherm getoond menu voor de diverse instellingen) voor eenvoudig instellen en optimaliseren van het scherm
Technische specificaties
LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
25 inch (63,5 cm) diagonaal en zichtbaar beeld
Actief schermoppervlak (breedte x hoogte): 59,7 x 33,6 cm
Beeldschermtype
Thin-Film Transistor LCD actieve matrix
BrightView-technologie
Ingangen
1 DVI-D-aansluiting
1 HDMI-connector
1 VGA-connector
Overige connectoren
1 audiopoort
Geïntegreerde luidsprekers
2 watt per luidspreker
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 24-94 kHz
Verticaal frequentiebereik: 48-76 Hz
Kijkhoek
Horizontale kijkhoek: 160 graden
Verticale kijkhoek: 160 graden
Aanbevolen resolutie (h x v)
1920 x 1080 bij 60 Hz
Contrastratio
Max. 1000:1
Dynamisch beeldcontrast
Max. 3000:1
  opmerking:
Dynamische beeldcontrasten tot 3000:1, alleen tijdens het afspelen van video, afhankelijk van de reeks kaders of de tijdsduur.
Reactietijd
3 ms Gray-to-Gray
Pixelgrootte
0,311 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Met de ondersteuning voor HDCP kan de monitor HDTV-resolutie weergeven indien aangesloten via de DVI-connector. Een monitor zonder HDCP-ondersteuning of die is aangesloten via analoge VGA, zorgt voor een afbreuk van de kwaliteit van de weergegeven video tot een dvd-achtige resolutie die lager is dan HDTV.
HDCP is ook een content-beveiligingssysteem. HDCP voorkomt de overdracht van niet-gecodeerde high definition inhoud.
Energiebron - netadapter
Stroomcapaciteit: 100 tot 240 V wisselstroom
frequentie: 50~60 Hz
Stroomverbruik: 50 watt maximum stroomverbruik in bedrijf, <2 watt in de slaapstand
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 5 tot 40 graden Celsius
Luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -33,8 tot 60 graden Celsius
Luchtvochtigheid: 5 tot 95% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Afmetingen
B x H x D (zonder verpakking):
43,7 x 61,7 x 20,1 cm
Gewicht
Zonder verpakking: 7,02 kg
EMI-standaard
FCC Klasse B
Montage
4 gaten, standaard VESA, 100 x 100 mm