• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP s2031a monitor - Productspecificaties

Inleiding
De HP s2031a is een 50,8-cm (20-inch) monitor met LCD-scherm (liquid crystal display).
Afbeelding : Foto van de HP s2031a LCD-monitor
Productnummer
WR733AA
Functies
De HP s2031a LCD-monitor heeft de volgende kenmerken:
  • Een resolutie van 1600 x 900, ingesteld in de fabriek
  • Biedt ondersteuning voor DVI-D en VGA video-ingangen
  • Ondersteuning voor High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) om de overdracht van niet-gecodeerde high-definition inhoud te voorkomen
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Aanpassing van het OSD (op het beeldscherm getoond menu voor de diverse instellingen) voor eenvoudig instellen en optimaliseren van het scherm
Technische specificaties
LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
50,8-cm (20-inch) diagonaal en zichtbaar beeld
Actief schermoppervlak (breedte x hoogte): 43,94 x 24,91 cm
Beeldschermtype
Liquid crystal display (LCD-scherm)
Ingangen
1 DVI-D-aansluiting
1 VGA-connector
Geïntegreerde luidsprekers
1 watt per kanaal
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 24-83 kHz
Verticaal frequentiebereik: 50-76 Hz
Kijkhoek
Horizontale kijkhoek: 170 graden
Verticale kijkhoek: 160 graden
Aanbevolen resolutie (h x v)
1600 x 900 bij 60Hz (hetzelfde als max. en native)
Contrastratio
Max. 1000:1
Dynamisch beeldcontrast
Tot 15.000:1 (gem.)
  opmerking:
Dynamische beeldcontrasten tot 15.000:1, alleen tijdens videoweergave, afhankelijk van serie frames of tijdsduur.
Reactietijd
5 ms (standaard)
Pixelgrootte
0,2768 mm (horizontaal en veritcaal)
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Met ondersteuning voor HDCP kan de monitor HDTV-resolutie weergeven indien aangesloten via de HDMI- of DVI-connector. Een monitor zonder HDCP-ondersteuning of die is aangesloten via analoge VGA, zorgt voor een afbreuk van de kwaliteit van de weergegeven video tot een dvd-achtige resolutie die minder is dan HDTV.
HDCP is ook een content-beveiligingssysteem. HDCP voorkomt de overdracht van niet-gecodeerde high definition inhoud.
Energiebron - netadapter
Stroomcapaciteit: 100 tot 240 V
frequentie: 50~60 Hz
Stroomverbruik: 28 watt maximum stroomverbruik (21,9 watt standaard stroomverbruik) , <1 watt in energiezuinige modus
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 5 graden C tot 35 graden C
Luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -20 graden C tot 60 graden C
Luchtvochtigheid: 10% relatieve luchtvochtigheid tot 85%, 38,7 graden C max. natte bol relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Dimensies
b x B x H x D (zonder verpakking):
37,05 x 47,80 x 18 cm
Gewicht
Zonder verpakking: 4,08 kg