• Informatie

HP x22LED/Compaq x22LEDch monitor - Productspecificaties

Inleiding

De HP x22LED/Compaq x22LEDch is een 54,6 cm (21,5 inch) monitor met wit LED-backlight en een LCD-scherm (liquid crystal display).
Afbeelding : Foto van de HP x22LED monitor met wit LED-backlight

Productnummers

HP x22LED-WS230AA
Compaq x22LEDch-XT141AA

Functies

De HP x22LED/Compaq x22LEDch monitor met wit LED-backlight heeft de volgende kenmerken:
  • Een resolutie van 1920 x 1080, fabrieksinstelling
  • Biedt ondersteuning voor DVI-D en VGA video-ingangen
  • Ondersteuning voor High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) om de overdracht van niet-gecodeerde high-definition inhoud te voorkomen
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Gemakkelijk instellingen aanpassen en het scherm optimaliseren via het optiemenu op het scherm (On-screen display, OSD)

Technische specificaties

LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
54,6 cm (54,61 cm) diagonaal en zichtbaar beeld
Actief schermoppervlak (breedte x hoogte): 47,75 mm x 26,92 mm
Beeldschermtype
TN (LCD) met WLED-backlight
Ingangen
1 DVI-D-aansluiting
1 VGA-connector
Geïntegreerde luidsprekers
Geen
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 24-83 kHz
Verticaal frequentiebereik: 50-75 Hz
Kijkhoek
Horizontale kijkhoek: 170 graden
Verticale kijkhoek: 160 graden
Aanbevolen resolutie (h x v)
1920 x 1080 bij 60 Hz (gelijk aan maximale en native resolutie)
Contrastratio
Max. 1000:1
Dynamisch beeldcontrast
Tot 1.000.000:1 (gem.)
opmerking:
Dynamische beeldcontrasten tot 1,000,000:1, alleen tijdens het afspelen van video, afhankelijk van de reeks frames of de tijdsduur.
Reactietijd
5 ms (standaard)
Pixelgrootte
0,248 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Met ondersteuning voor HDCP kan de monitor HDTV-resolutie weergeven indien aangesloten via de HDMI- of DVI-connector. Een monitor zonder HDCP-ondersteuning of die is aangesloten via analoge VGA, zorgt voor een afbreuk van de kwaliteit van de weergegeven video tot een dvd-achtige resolutie die minder is dan HDTV.
HDCP is ook een content-beveiligingssysteem. HDCP voorkomt de overdracht van niet-gecodeerde high definition inhoud.
Energiebron - wisselstroom netadapter
Stroomcapaciteit: 100 tot 240 V wisselstroom
frequentie: 50~60 Hz
Stroomverbruik: 36 watt maximum stroomverbruik (30 watt standaard stroomverbruik) , <2 watt in energiezuinige modus
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 0 tot 40 graden Celsius
Luchtvochtigheid: 15 tot 90% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -20 tot 60 graden Celsius
Luchtvochtigheid: 15 tot 90% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Afmetingen
B x H x D (zonder verpakking):
37,61 x 52,55 x 16,58 cm
Gewicht
Zonder verpakking: 2,9 kg