• Informatie

HP Pavilion w2228h monitor - Productspecificaties

Inleiding

De HP Pavilion w2228h is een 22-inch breedbeeld-HDMI-monitor met LCD- en TFT-scherm (liquid crystal display en thin-film transistor).
Afbeelding : Foto van de HP Pavilion w2228h breedbeeld HDMI LCD-monitor

Productnummer

KU913AA en KU913AS

Functies

De HP Pavilion w2228h breedbeeld HDMI LCD-monitor heeft de volgende kenmerken:
  • BrightView-technologie maakt het beeld helderder en zorgt voor schitterende kleuren
  • Een resolutie van 1680 x 1050, ingesteld in de fabriek
  • Ondersteunde video-invoer:
    • HDMI-connector (versie 1.3)
    • DVI-D single-link connector
    • VGA-connector
  • Ondersteuning voor High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) om de overdracht van niet-gecodeerde high-definition inhoud te voorkomen
  • Plug-and-play-mogelijkheid, indien uw computersysteem daarvoor ondersteuning biedt
  • Aanpassing van het OSD (op het scherm getoond menu voor de diverse instellingen) voor eenvoudig instellen en optimaliseren van het scherm
  • Compatibel met Energy Star

Technische specificaties

LCD-functie
Specificatie
Beeldschermformaat
22-inch (55,8 cm) diagonaal en zichtbaar beeld
Beeldschermtype
Thin-Film Transistor LCD actieve matrix
BrightView-technologie
Ingangen
HDMI-connector (versie 1.3)
DVI-D single-link connector
VGA-connector
Overige connectoren
USB-poorten:
  • Eén upstream-poort voor aansluiten van een andere computer via USB
  • Twee downstream-poorten voor aansluiten van USB-apparaten
3,5 mm stereo mini-ingang (voor microfoon)
Geïntegreerde luidsprekers
2 watt per luidspreker
Scanfrequentie
Horizontaal scanbereik: 24-82 kHz
Verticaal frequentiebereik: 48-76 Hz
Kijkhoek
Horizontale kijkhoek: 160 graden
Verticale kijkhoek: 160 graden
Aanbevolen resolutie (h x v)
1680 x 1050 bij 60 Hz
Contrastratio
Max. 1000:1
Dynamisch beeldcontrast
Max. 3000:1
opmerking:
Dynamische beeldcontrasten tot 3000:1, alleen tijdens het afspelen van video, afhankelijk van de reeks kaders of de tijdsduur.
Reactietijd
3 ms (G-to-G gem.)
Pixelgrootte
0,282 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Met de ondersteuning voor HDCP kan de monitor HDTV-resolutie weergeven indien aangesloten via de DVI-connector. Een monitor zonder HDCP-ondersteuning of die is aangesloten via analoge VGA, zorgt voor een afbreuk van de kwaliteit van de weergegeven video tot een dvd-achtige resolutie die minder is dan HDTV.
HDCP is ook een content-beveiligingssysteem. Het doel van HDCP is het verhinderen van de overdracht van niet-gecodeerde high definition-content.
Energiebron - netadapter
Stroomcapaciteit: 100 tot 240 V
frequentie: 50~60 Hz
Stroomverbruik: 65 watt maximum stroomverbruik in bedrijf, <2 watt in de slaapstand
Gebruiksomgeving
Temperatuur: 5 graden C tot 35 graden C
Luchtvochtigheid: 20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Opslagomgeving
Temperatuur: -33 graden C tot 60 graden C
Luchtvochtigheid: 5 tot 95% relatieve luchtvochtigheid (niet-condenserend)
Dimensies
B x H x D (zonder verpakking):
48,1 x 52,3 x 28,9 cm
Gewicht
Zonder verpakking: 9 kg
EMI-standaard
FCC Klasse B
Montage
4 gaten, standaard VESA, 100 x 100 mm
EPA Energy Star
Als Energy Star-partner heeft Hewlett-Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de Energy Star-richtlijnen voor zuinig energiegebruik.