• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Bezig met laden...

HP pc's - USB-herstelschijven of een HP USB-herstelstation verkrijgen

Dit document is bedoeld voor HP notebook-, desktop- en All-in-One-computers.
Als u een systeemherstel of reset uitvoert, lost u problemen op door uw computer terug te zetten naar een eerdere of oorspronkelijke configuratie. Controleer of andere opties voor systeemherstel werken met uw computer en bestel indien nodig herstelmedia op cd's, dvd's of een USB-station.
opmerking:
Afhankelijk van de leeftijd van uw computer, garantiestatus en regio kunt u herstelmedia meerdere jaren na het uitgebrachte product bestellen. Vanwege softwarelicentiebeperkingen kunnen HP en zijn partners slechts gedurende een beperkte periode herstelkits leveren.