HP notebook-pc's - SMART hardeschijffout

Dit document heeft betrekking op HP notebook-pc's met de HP Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) vanaf eind 2008.
Mogelijk ziet u bij het opstarten een foutmelding zoals de volgende:
De SMART hardeschijfcontrole heeft ontdekt dat er elk moment een probleem kan gaan optreden.
Om te verhinderen dat u gegevens verliest, maak onmiddellijk een back-up van de schijfinhoud en voer de hardeschijftest in de systeemdiagnose uit.
Zie ook
Klantenondersteuning. Individuele landen en regio's hebben hun eigen procedures bij de product- en klantenondersteuning. Ga voor uw land of regio naar de pagina Hewlett Packard Technische ondersteuning, selecteer uw land of regio en klik dan op Contact opnemen met HP. Of als alternatief kunt u klikken op de link Contacteer HP boven in de hoek van deze webpagina
Ga terug naar HP notebook-pc's - Overzicht HP start-upmenu voor aanvullende onderwerpen.