• Informatie

• Feedback

HP pc's - '3F0 opstartapparaat niet gevonden' wordt weergegeven op een zwart scherm

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers.
Als de melding 'Fout vaste schijf' wordt weergegeven wanneer u de computer opstart, voert u de test van de vaste schijf uit in systeemdiagnose.
opmerking:
Als het foutbericht 3F0 fout of Opstartapparaat niet gevonden verschijnt, controleert u of uw pc Optane-geheugen heeft en of dit goed is geconfigureerd. Zie HP Consumer Desktop-pc's - Opstartapparaat niet gevonden (3F0) of automatisch herstellen van fouten voor desktops of HP Consumer notebooks - Opstartapparaat niet gevonden (3F0) of automatisch herstellen van fouten voor notebooks. Raadpleeg voor meer informatie over Optane-geheugen HP pc's - Installeren en gebruiken van Intel Optane.