• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro CP1525n en CP1525nw kleurenprinters - Een configuratierapport afdrukken

Inleiding
Het configuratierapport bevat de volgende informatie:
  • Productinformatie, zoals het serienummer en de firmwaredatum
  • Geheugen
  • Papierinstellingen
  • Aantal reeds gemaakte afdrukken
  • Productinstellingen, zoals de taal en het IP-adres
  • Geïnstalleerde productinstellingen en -opties
  • Afdrukinstellingen
Afbeelding : Voorbeeld van een configuratierapport
Afbeelding: Voorbeeld van een configuratierapport.
Een configuratierapport afdrukken vanaf het bedieningspaneel
U kunt deze video gebruiken om de stappen voor het afdrukken van een configuratierapport te bekijken. Het product dat in de video wordt getoond, kan enigszins afwijken van uw apparaat, maar de stappen blijven dezelfde.
.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klik hier om de video op YouTube af te spelen.
Een configuratierapport afdrukken of bekijken
Volg deze stappen om een configuratierapport voor uw besturingssysteem af te drukken of te bekijken.