De printerhardware installeren voor de HP LaserJet Pro CP1525n en CP1525nw Color printerserie

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van het apparaat:
  • De inhoud van de doos controleren
  • De cartridges voorbereiden
  • De verpakkingstape verwijderen
  • Papier plaatsen
  • Het netsnoer aansluiten en het product inschakelen
  • Selecteer de taal en de locatie
Het product installeren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
  opmerking:
Sluit nu geen USB-kabel aan. Als u een USB-kabel wilt gebruiken om de printer op de computer aan te sluiten, wordt u gevraagd om deze op het correcte tijdstip tijdens de software-installatie aan te sluiten.
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap twee: De cartridges voorbereiden
  1. Kies een stevige, goed geventileerde, stofvrije plek om het product neer te zetten.
  2. Open de klep van de printcartridge en haal het instructieblad eruit.
    Afbeelding : De klep van de printcartridge openen en het instructieblad eruit halen
    Afbeelding: Open de klep van de printcartridge en haal het instructieblad eruit.
  3. Trek de cartridgelade naar buiten.
    Afbeelding : De cartridgelade naar buiten trekken
    Afbeelding: Trek de cartridgelade naar buiten.
  4. Verwijder de verzegelingstape van de printcartridges. Houd de printcartridge met een hand omlaag en trek van elke cartridge het lipje aan de linkerkant recht omhoog. Gooi de beschermingstape weg.
    Afbeelding : De beschermingstape van de printcartridge verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de beschermingstape van de printcartridge.
  5. Sluit de cartridgelade.
    Afbeelding : De printcartridgelade sluiten
    Afbeelding: Sluit de cartridgelade.
  6. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De klep van de cartridges volledig sluiten
    Afbeelding: Sluit de cartridgeklep volledig.
Stap drie: De verpakkingstape verwijderen
Open de klep aan de achterzijde en verwijder de verpakkingstape. Verwijder de plastic folie van het display op het bedieningspaneel.
Afbeelding : De verpakkingstape en de plastic folie verwijderen
Afbeelding: Verwijder de verpakkingstape en de plastic folie.
  1. Trek lade 2 helemaal uit het product.
    Afbeelding : Lade 2 naar buiten trekken
    Afbeelding: Trek lade 2 uit het product.
  2. Schuif de papiergeleiders naar de uiterste positie.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar buiten schuiven
    Afbeelding: Schuif de papiergeleiders naar buiten.
      opmerking:
    Voor het plaatsen van Legal-formaat papier verlengt u de lade door de tab van het verlengstuk ingedrukt te houden terwijl u de voorkant van de lade naar buiten trekt.
    Afbeelding : Het verlengstuk eruit trekken voor papier van legal-formaat
    Afbeelding: Het verlengstuk eruit trekken voor papier van legal-formaat.
  3. Plaats de stapel papier in de lade en zorg dat het papier in alle vier de hoeken plat ligt.
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen zodat ze tegen de stapel papier rusten.
    Afbeelding : Schuif de papiergeleiders naar binnen
    Afbeelding van het naar binnen schuiven van de papiergeleiders.
  5. Druk de stapel papier omlaag om er zeker van te zijn dat de stapel niet boven de papierlimietlipjes aan de zijkant van de lade uitkomt.
    Afbeelding : Druk op het papier
    Afbeelding: Druk op het papier.
  6. Schuif lade 2 in het product.
    Afbeelding : Schuif Lade 2 in het product
    Afbeelding: Plaats lade 2 weer in het product.
Stap vijf: Het netsnoer aansluiten en het product inschakelen
  1. Sluit het netsnoer aan op het product en op het stopcontact en verwijder dan de verpakkingstape van de aan/uit-knop.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten en de verpakkingstape van de aan-uitknop verwijderen
    Afbeelding: Sluit het netsnoer aan en schakel het product in.
  2. Druk op de aan/uit-knop om het apparaat in te schakelen. Het product initialiseert en kalibreert zichzelf. Wacht totdat het product inactief is en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
    Afbeelding : Druk op de aan-uitknop
    Afbeelding: Druk op de aan-uitknop.
Stap zes: De taal en de locatie selecteren
  1. Druk als het wordt aangegeven op het bedieningspaneel op de pijl naar rechts () om de gewenste taal te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk nogmaals op OK om de keuze te bevestigen.
  3. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om de locatie te selecteren en druk op OK.
  4. Druk nogmaals op OK om de keuze te bevestigen. Het product kan zichzelf opnieuw opstarten. Wacht totdat het product inactief is en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
Aan de slag met ePrint
Met ePrint blijft u onderweg verbonden en productief: u kunt met ePrint rechtstreeks afdrukken naar uw HP printer met ePrint vanaf een smartphone, notebook of ander mobiel product. Voor aanvullende informatie over het installeren en gebruiken van ePrint klikt u op de koppeling.