• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ENVY 100 e-All-in-One printerserie (D410) - Installatie van de All-in-One (hardware)

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van het apparaat:
  • De All-in-One uit de verpakking halen
  • Het netsnoer aansluiten
  • Het apparaat inschakelen
  • De instructies op het bedieningspaneel volgen
  • Gewoon papier plaatsen
  • De cartridges installeren
  • De All-in-One uitlijnen
Een nieuwe All-in-One installeren
Volg deze stappen om de hardware van het apparaat en de software te installeren.
Stap één: De All-in-One uit de verpakking halen
  1. Verwijder alle tape van de voor- en achterkant van het product.
    Afbeelding : De verpakkingstape verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de verpakkingstape.
  2. Open de toegangsklep en verwijder alle verpakkingsmateriaal uit het product.
    Afbeelding : De verpakkingstape uit het product verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de verpakkingstape uit het product.
Stap twee: Het netsnoer aansluiten
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van het apparaat en vervolgens op een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Sluit het netsnoer aan op de achterkant van het apparaat en vervolgens op een stopcontact.
Stap drie: Het apparaat inschakelen
Druk op de aan-uitknop () om het apparaat in te schakelen.
Afbeelding : Op de aan-uitknop drukken
Afbeelding: Druk op de aan-uitknop om het apparaat in te schakelen.
Stap vier: De instructies op het bedieningspaneel volgen
  1. Til het verstelbare bedieningspaneel op voor beter zicht.
    Afbeelding : Het verstelbare bedieningspaneel optillen
    Afbeelding: Til het verstelbare bedieningspaneel op.
  2. Volg de instructies op het bedieningspaneel op om de installatie van het product te voltooien.
    Afbeelding : Bedieningspaneel van het apparaat
    Afbeelding: Display van het bedieningspaneel
Stap vijf: Gewoon papier plaatsen
Volg deze stappen om papier in het apparaat te plaatsen.
  1. Pak de rand van de papierlade vast en trek vervolgens de papierlade naar u toe om deze uit te schuiven.
    Afbeelding : De rand van de papierlade vastpakken en de papierlade naar u toe trekken
    Afbeelding: Pak de rand van de papierlade vast.
  2. Schuif de papierbreedtegeleider naar de uiterste stand.
  3. Plaats het papier in de invoerlade met de korte rand naar voren en de afdrukzijde naar beneden.
  4. Duw de stapel papier helemaal naar voren en pas dan de papierbreedtegeleider aan zodat deze tegen de rand van het papier rust.
    Afbeelding : Het papier naar voren duwen in de invoerlade
    Afbeelding: Duw het papier naar voren in de invoerlade.
  5. Duw de lade naar voren om deze te sluiten.
Stap zes: De cartridges installeren
Voer deze stappen uit om de cartridge te installeren.
  1. Druk op de aan-uitknop () om het product in te schakelen als het nog niet is ingeschakeld.
  2. Open de klep. De wagen gaat naar het midden van het apparaat. Wacht totdat de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
    Afbeelding : De klep openen
    Afbeelding: Open de klep.
  3. Trek het roze lipje op de nieuwe cartridge recht naar achteren om de plastic verpakking te verwijderen.
    Afbeelding : De roze tape van de nieuwe cartridge verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de roze tape van de nieuwe cartridge.
  4. Til de klep van de cartridgehouder op.
    Afbeelding : Het deksel van de cartridgehouder optillen
    Afbeelding: Open de printcartridgeklep.
  5. Houd de cartridge vast onder een licht opwaartse hoek en met de contactpunten van de cartridge naar de achterkant van het apparaat gericht, en schuif de cartridge in de lege houder.
    Controleer of de kleur op de cartridge overeenkomt met de kleur op de cartridgeklep.
    • De driekleurencartridge dient u in de houder aan de linkerzijde te plaatsen.
    • De zwarte cartridge dient u in de houder aan de rechterzijde te plaatsen.
    Afbeelding : De cartridge plaatsen
    Afbeelding: Plaats de cartridge.
  6. Sluit de klep op de cartridgehouder om de cartridge op zijn plaats te drukken.
    Afbeelding : De klep sluiten
    Afbeelding: Sluit de cartridgeklep.
  7. Herhaal deze stappen om de andere cartridge te installeren.
  8. Sluit de klep. De wagen met cartridges gaat naar de rechterkant van het apparaat.
    Afbeelding : Sluit de klep
    Afbeelding: Sluit de klep.
Stap zeven: De All-in-One uitlijnen
  1. Plaats eerst gewoon, wit papier en raak dan Instellingen () aan op het bedieningspaneel van het product.
  2. Raak Hulpmiddelen aan en daarna Printer uitlijnen. Het uitlijningsproces wordt automatisch gestart en de uitlijningspagina wordt afgedrukt.
Afbeelding : Voorbeeld van uitlijningspagina
Afbeelding: Uitlijningspagina
Aan de slag met ePrint
Met ePrint blijft u onderweg verbonden en productief: u kunt met ePrint rechtstreeks afdrukken naar uw HP printer met ePrint vanaf een smartphone, notebook of ander mobiel product. Voor aanvullende informatie over het installeren en gebruiken van ePrint klikt u op de koppeling.