HP Deskjet 3050 J610 All-in-One series - Tekst of gemengde documenten kopiëren

HP Deskjet 3050 J610 All-in-One series - Tekst of gemengde documenten kopiëren
U kunt kopiëren door op een knop te drukken. Gebruik de kopieermenu's op de printerdisplay voor meer kopieerfuncties.
  1. Klik op een kopietype om verder te gaan.
    Gewoon kopiëren
    1. Plaats papier.
      Plaats papier van volledig formaat in de papierlade.
      Afbeelding : Afbeelding - Plaats papier in de invoerlade
      Plaats het origineel.
      Til de klep van het apparaat omhoog.
      Afbeelding :
      Plaats het origineel met de bedrukte zijde naar beneden tegen de rechter voorhoek van de glasplaat.
      Afbeelding :
      Sluit de klep.
      Start het kopiëren.
      Selecteer Zwart-witkopie of Kleurenkopie in het menu op de printerdisplay om te kopiëren op A4 of 8.5” x 11” gewoon papier.
        opmerking:
      Verhoog het aantal kopieën door een aantal keer op Zwart-witkopie of Kleurenkopie te drukken.
        opmerking:
      Indien u Zwart-witkopie of Kleurenkopie niet ziet op de printerdisplay, drukt u op de knop Annuleren tot u deze opties ziet.
    Meer kopieerfuncties
    1. Gebruik het menu kopiëren om de instellingen van gewoon naar fotopapier te selecteren en selecteer het papierformaat.
      Klik in het printerdisplaymenu op Instellen. Indien u Instellen niet ziet op het printerbeeldscherm, drukt u op de knop Annuleren tot deze optie verschijnt.
      Selecteer Instellingen kopiëren in het printerdisplaymenu.
        opmerking:
      U ziet menu's om het papierformaat te selecteren en het kopieformaat. Een instelling voor gewoon papier zal afdrukken in normale afdrukkwaliteit. Een instelling voor fotopapier zal afdrukken in de beste afdrukkwaliteit.
        opmerking:
      Ware grootte maakt een kopie gelijk aan het formaat van het origineel. Formaat aanpassen maakt een kopie die is gecentreerd met een witte lijn rond de randen. De aangepaste afbeelding wordt vergroot of verkleind om te passen op het geselecteerde uitvoerpapier.
      Selecteer Instellingen opslaan nadat u het geschikte papierformaat selecteert met het papiertype en de instellingen voor kopieformaat.
      Kies Zwarte kopie of Kleurenkopie om af te drukken.
        opmerking:
      Verhoog het aantal kopieën door een aantal keer op Zwart-witkopie of Kleurenkopie te drukken.