• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Instructies voor de vervanging van een printer uit de HP Photosmart eStation All-in-One printerserie (C510)

Wanneer HP uw defecte product vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte product worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
  opmerking:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Bewaar eventuele optionele accessoires die u afzonderlijk hebt aangeschaft.
Hieronder vindt u de lijst met modellen uit de HP Photosmart Premium e-All-in-One C510 serie waarop dit document van toepassing is:
Modelnaam
Productcode
HP Photosmart eStation All-in-One printer - C510a
CQ140B
Instructies
  1. Volg deze instructies voordat u uw defecte apparaat vervangt of wegdoet om ervoor te zorgen dat de juiste accessoires worden verwijderd.
    a) Printcartridges en printkopmodule. Zorg ervoor dat het apparaat is aangesloten op een stopcontact en is ingeschakeld voordat u de printcartridges verwijdert.
      waarschuwing:
    Stuur de printcartridges en de printkopmodule niet retour en gebruik deze niet opnieuw. Het vervangende apparaat wordt met een nieuwe printkopmodule en nieuwe printcartridges geleverd.
    • Open de inktcartridgeklep.
    • Wacht tot de wagen met cartridges niet meer beweegt. Druk op het lipje aan de voorkant van de cartridges en verwijder de cartridges uit de houder.
    • Trek de vergrendeling stevig omhoog.
      1. Vergrendeling van de wagen met cartridges
    • Verwijder de printkop en laat de vergrendeling van de wagen met cartridges weer zakken.
      1. De printkop verwijderen
      2. De vergrendeling weer naar beneden brengen
    • Sluit de cartridgeklep.
    Haal het netsnoer uit het stopcontact en bewaar de volgende accessoires:
    b) eStation Zeen verwijderbaar display
    c) Accessoire voor dubbelzijdig afdrukken (duplexmodule)
    d) Voedingsmodule
    e) Netsnoer
    f) USB-kabel
    g) Geheugenkaarten
    h) Handleidingen en cd-rom
  2. Gebruik de hierboven genoemde accessoires van uw defecte apparaat voor het vervangende apparaat.
  3. Sluit het vervangende apparaat aan op een stopcontact en test alle functies.
  4. Ga naar www.hp.com/support voor extra ondersteuningsinformatie voor uw product van HP.