Instructies voor het vervangen van een printer uit de HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One serie

Wanneer HP uw defecte product vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte product worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
  opmerking:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Bewaar eventuele optionele accessoires die u afzonderlijk hebt aangeschaft.
Zie hieronder de lijst met modellen uit de HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One E910 serie printers waarop dit document van toepassing is:
Modelnaam
Productcode
HP Officejet 7500A Wide Format e-AiO printer - E910a
C9309A
Instructies
  1. Volg deze instructies voordat u uw defecte apparaat vervangt of wegdoet om ervoor te zorgen dat de juiste accessoires worden verwijderd.
      let op:
    Houd de ADF-invoerlade niet, maar stuur deze met de defecte eenheid mee.
    1. ADF-invoerlade
    a) Printcartridges en printkopinrichting. Zorg ervoor dat het apparaat is aangesloten op een stopcontact en is ingeschakeld voordat u de printcartridges verwijdert.
      waarschuwing:
    Stuur de printcartridges en de printkopinrichting niet retour en gebruik deze niet opnieuw. Het vervangende apparaat wordt met een nieuwe printkopinrichting en nieuwe printcartridges geleverd.
    • Open de cartridgeklep.
    • Wacht tot de wagen met cartridges niet meer beweegt. Druk op het lipje aan de voorkant van de printcartridge en verwijder de cartridge uit de houder.
    • Trek de vergrendeling stevig omhoog.
      1. De vergrendeling omhoog tillen
    • Verwijder de printkop en laat de vergrendeling van de wagen met cartridges weer zakken.
      1. De printkop verwijderen
      2. De vergrendeling weer naar beneden brengen
    • Sluit de cartridgeklep.
    Haal het netsnoer uit het stopcontact en bewaar de volgende accessoires:
    b) Voedingsmodule
    c) Netsnoer
    d) USB-kabel
    e) Fax- en telefoonsnoeren
    f) Ethernetkabel
    g) Geheugenkaarten
    h) Handleidingen en cd-rom
  2. Gebruik de hierboven genoemde accessoires van uw defecte apparaat voor het vervangende apparaat.
  3. Sluit het vervangende apparaat aan op een stopcontact en test alle functies.
  4. Ga naar www.hp.com/support voor extra ondersteuningsinformatie voor uw product van HP.